İlk Dokunuşta Aşık Olacağınız iPad ve Birbirinden Canlı Renkleriyle Gönlünüzü Çelecek iPod´lar Sevgililer Gününe Hazır!

Alışveriş Alışveriş İlk Dokunuşta Aşık Olacağınız iPad ve Birbirinden Canlı Renkleriyle Gönlünüzü Çelecek iPod´lar Sevgililer Gününe Hazır!

Tarihler: 24 Ocak 2011 Pazartesi ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Bilkom

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2011 ~ Şub 14, 2011
Mükemmel tasarımı, kullanımı kolay teknolojisi ile bir arzu nesnesi haline gelen iPad bu yıl mükemmel bir sevgililer günü hediyesi olacak. Sevgiliniz bir an bile yanından ayıramayacağı ve günlük hayatının vazgeçilmez bir parçası olacak iPad, sevgililer günü için en şık hediye alternatiflerinden biri…

Ayrıca çok çeşitli renk seçenekleri, şık tasarımları ve yenilikçi teknolojileri ile 64$+KDV’den başlayan fiyatlar ile satışa sunulan iPod’lar da bu yıl Sevgililer Günü için en eğlenceli hediye seçenekleri arasında yer alıyor. “Bu kadar eğlencenin arasında beni ihmal eder mi?” diye üzülmeyin. Sevgilinizin hediyesini açarken gülümsemesine değmez mi?

Yılın Hediyesi iPad, hem de Türkçe!

Benzersiz 9.7 inç dokunmatik ekranıyla, dilediğiniz yerde internet, e-posta, fotoğraf ve videolarınızı deneyimlenin en iyi yolu olan iPad Türkçe arayüz seçeneği ile 50 den fazla yetkili Apple satış noktasında sizi bekliyor.

iPad, Bilkom tarafından satış sonrası destek ve 2 yıl garanti avantajları ile 1079 TL (KDV dahil)’den başlayan fiyatlarla tüm Apple Premium Reseller mağazalarında ve yetkili Apple satış noktalarında satılıyor.

Tüm Modeller, Cazip Fiyatlarla!

16GB, 32GB ve 64GB seçenekleri ile Wi-Fi ya da Wi-Fi + 3G modellerinden birine sahip olabileceğiniz iPad’ler, 1079 TL(KDV dahil)’den başlayan fiyatlar ve World Kart’a özel 12 ay taksit seçeneği ile tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

iPod touch ile eğlencenin sınırlarını zorlayın.

iPhone teknolojisini aratmayacak özellikleri ile iPod touch cep bilgisayarı ve oyun konsolunu biraraya getiriyor. iPod touch üzerinde bulunan FaceTime kamerası ile tüm iPod touch’lar, iPhone 4’ler ve Mac’ler ile kablosuz internet üzerinden ücretsiz görüntülü konuşma yapılabilirken, ön ve arka kısmında yer alan kameralar ile HD kalitesinde video kaydı yapılabiliyor. 3.5” büyüklüğünde ve yüksek kaliteye sahip dokunmatik ekranı ile iPod touch’da e-postalarınızı kontrol ederken internette özgürce dolaşabilirsiniz. Onbinlerce ücretsiz oyun ve uygulamayı Apple Store’dan indirerek dilediğiniz her yerde oyun oynayabileceğiniz iPod touch ile eğlencenin sınırlarını zorlayacaksiniz.

Sadece 101 gr ağırlığında, 40 saate kadar ses ve 7 saate kadar video izleme ömrüne sahip iPod touch’ların 8GB, 32GB ve 64GB kapasiteye sahip modelleri bulunuyor. 8GB’lık iPod touch’lar 319$+KDV, 32GB’lık iPod touch’lar 409$+KDV ve 64GB’lık iPod touch’lar 539$+KDV’li fiyatlardan satılıyor.

Aşkınızı bir iPod ile anlatın...

Mükemmel tasarımları, birbirinden canlı renk alternatifleri ve eğlenceli dünyası ile iPod nano ve shuffle’lar sevgilinizin yanından ayıramayacağı, günlük hayatının vazgeçilmez bir parçası olacak.

Dünyanın en küçük dokunmatik cihazı olan yeni iPod nano’ların 8GB ve 16 GB’lık iki modeli bulunuyor. 8 GB’lık nano’lara 2000 şarkı ve 8 saat video, 16 GB’lık nano’lara 4000 şarkı ve 16 saat video yüklenebiliyor.

Tek bir pil şarjıyla 24 saate kadar müzik çalma özelliğine sahip iPod nano’da, Genius karmaları, çalma listeleri oluşturabiliyorsunuz. Canlı duraklatma özelliği ile de radyo yayınında istediğiniz zaman müziği durdurup kayda alabilirsiniz.

Yeni iPod shuffle, hem tıklanabilir “zil” düğmelerine hem de müzik parçalarına ve çalma listelerine iPod shuffle’a bakmadan bile kolayca erişilebilinen VoiceOver teknolojisine sahip olarak yeniden tasarlandı.

Yeni giyilebilir iPod shuffle’ın kendinden klipsli ve tamamen alüminyumdan yapılmış gümüş, mavi, yeşil, turuncu ve pembe olmak üzere beş harika renk kasası bulunuyor. Neredeyse yüzde 50’ye varan bir oranda artırılan pil ömrüyle yeni iPod shuffle, tek bir pil şarjıyla 15 saatten fazla müzik çalabiliyor. Sadece 2,9 cm uzunluğunda 12.5 gr ağırlığındaki yeni iPod shuffle, 500 şarkılık kapasiteye sahip.

Canlı renk seçenekleri, Voice Over, kolay kumanda ve yerleşik klips gibi birçok özelliği ile hem teknoloji hem de moda dünyasında yeni bir trend başlatan iPod nano ve shuffle’lar, 64$+KDV’den başlayan fiyatlar ile tüm APR ve zincir mağazalarında ve Bilkom Online Store’da.

Bu Sevgililer Gününde O’na Verebileceğiniz En Güzel Hediye Bir İpad ya da İpod Olsun.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT