Intermas Çit ve Gölgelikler Yaşanılan Mekanlara Hareket Katıyor

Alışveriş Alışveriş Intermas Çit ve Gölgelikler Yaşanılan Mekanlara Hareket Katıyor

Tarihler: 30 Temmuz 2007 Pazartesi ~ 01 Ağustos 2007 Çarşamba

Firma: Botanika

Telefon: 0 (216) 517 77 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 30, 2007 ~ Ağu 1, 2007

Intermas Çit ve Gölgelikler Yaşanılan Mekanlara Hareket Katıyor

Botanika güvencesiyle ithal edilen Intermas gölgelik ve çitleri çok amaçlı kullanım özellikleri ile dikkat çekiyor. Intermas gölgelikler hem güneşin zararlı etkilerini süzüyor, hem de yağmur ve dolunun zararlı etkilerini de minimuma indiriyor. Intermas marka çitler ise yaşanılan mekanların dışardan görünmesini engellerken diğer yandan dışarıdan gelebilecek davetsiz misafirlere geçit vermiyor.

İspanya’da Intermas firması tarafından yoğun araştırmalar sonucunda üretilen ve dünyanın dört bir yanında tercih edilen gölgelik ve çitler, Botanika güvencesiyle Türkiye pazarına sunuluyor. Her büyüklükteki bahçe ve havuz kenarına uygulanabilen çitler, örgü sıklıklarına göre yaşanılan mekanların dışarıdan görünmesini engelliyor. Aynı zamanda balkon, teras ve bahçelere dışarıdan kedi, köpek ve yabani hayvanların girmesine engel olan Intermas çitler, mekanlara kolay bir şekilde uygulanabiliyor. HDPE (yüksek yoğunluklu polietilen) malzemeden üretilen çitler, değişik gözenek aralığı seçenekleri ile bahçe, balkon ve terasların dekorasyonunu tamamlıyor.

Intermas’ın bitki koruma ağı ile ağaç ve bitkilerinizi koruyabilir, bitkilerin dallarındaki meyvelerin kuşlardan zarar görmesini önleyebilirsiniz. Intermas gölgelikler ise güneş ışığını engelleyerek size serin alanlar sunuyor. Öte yandan Intermas gölgelikleri açık otoparklarınızda da kolaylıkla kullanabiliyorsunuz. Intermas gölgelikler aynı zamanda sağanak yağmur ve dolunun etkisini hafifleterek olası zararları minimuma indiriyor. Dilerseniz Intermas çitleri, sarmaşık merdiveni olarak kullanarak yaşadığınız mekana bambaşka bir hava verebilirsiniz.

Hava sirkülasyonunu hiçbir şekilde engellemeyen Intermas ağları, yüksel malzeme kalitesi ve UV filtresi sayesinde yağmur ve güneşten etkilenmeden uzun yıllar kullanılabiliyor. Aynı zamanda plastik malzemeden üretildikleri için de rahatlıkla nemli mekanlara kolaylıkla uygulanabiliyor. Botanika tarafından ithal edilen Intermas ağları Praktiker, Koçtaş, Maxi, Bauhaus, Metro ve Tekzen mağazalarında satışa sunuluyor. Intermas ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için www.botanika.com.tr web adresini ziyaret edebilir veya 0 (216) 517 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT