Isınınca şeffaflaşan su ısıtıcı Morphy Richards`tan

Alışveriş Alışveriş Isınınca şeffaflaşan su ısıtıcı Morphy Richards`tan

Tarihler: 24 Mart 2008 Pazartesi ~ 26 Mart 2008 Çarşamba

Firma: Morphy Richards

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2008 ~ Mar 26, 2008
Şeffaf şıklık
Isınınca şeffaflaşan su ısıtıcı Morphy Richards`tan

Dünyaca ünlü stil İngiliz Morph Richards`tan mutfağınıza stil katan bir tasarım daha... Illuma... Normalde dışı çelik kaplama olan ancak ısınmaya başladığında içindeki suyu göstermeye başlayan ve ışıl ışıl aydınlanıp mavi bir renge bürünen bu çok havalı ısıtıcı, şimdi seçkin alışveriş noktalarında sizi bekliyor. Fiyatı da sadece 169 YTL.

Su seviye göstergeli, 2 yıl garantili, kireç filtreli, el yakmayan saplı ısıtıcı Illuma şimdi mutfağınızın en hoş parçası olacak. Su ısıtmak sizin için bir eğlenceye dönüşmek üzere, hazır mısınız?

73 yıldır elektrikli ev aletleriyle dünyanın her yerindeki evlerde şıklık, kalite ve tasarımı birlikte sunan Morphy Richards ürünleriyle eviniz bir başka konforlu...

Morphy Richards Satış Noktaları : En Plus, Esse, Darty İstinye Park, Merit, Evkur, hepsiburada.com

MORPHY RICHARDS
1935 yılında Donald Morphy ve Charles Richards tarafından kuruldu. İlk elektrikli ütüyü 1937 yılında üretti. İlk ekmek kızartma makinesini 1949 yılında piyasaya sürdü. İlk buharlı ütü 1954 yılında piyasaya sürüldü. 5,000 m2`lik yeni fabrika açıldı. 1960 yılında, Donald Morphy hisselerini EMI`ye sattı. 1972 `de Morphy Richards, Hotpoint şirketi ile birleşerek £30 milyon civarında bir yıllık satışa ulaştı. İngiltere`deki her evde ortalama iki adet Morphy Richards ürünü vardı. 1985 `te, Morphy Richards, ısıtma sistemleri şirketi Glen Dimplex tarafından satın alındı. 1992 `de gövdesi ısınmayan ekmek kızartma makineleri ve kireç filtreli su ısıtıcıları piyasaya sürüldü. 2000 `de aralarında Avrupa, Kanada, Avustralya, Rusya ve Güney Afrika`nın da bulunduğu denizaşırı pazarlarda genişlemeye devam etti.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT