İstantik - İstanbul Antika ve Sanat Fuarı

Alışveriş Alışveriş İstantik - İstanbul Antika ve Sanat Fuarı

Tarihler: 01 Ekim 2004 Cuma ~ 23 Kasım 2004 Salı

Firma: Yıldız Sarayı Silahhane

Adres: Yıldız Parkı, Beşiktaş Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 251 23 28

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2004 ~ Kas 23, 2004

İSTANTİK-İstanbul Antika ve Sanat Fuarı’nı gerçekleştiren RDF Fuarcılık ve Türk Kültürüne Hizmet Vakfı (T.K.H.V.)’nın uzmanları, 28 Kasım 2004 günü gerçekleştirilecek olan müzayede öncesinde ekspertiz çalışmaları ile değer tespit çalışmaları yapacak. Bu çerçevede uzmanlar 1 Ekim gününden itibaren tuğralı gümüş, tombak, Kuran-ı Kerim, ferman, mücevher, porselen, Türk ve yabancı ressamlara ait tablolar gibi her türlü eşyanın kabulüne başlayacak.

Evindeki her türlü eşya, takı ya da benzeri materyallerin değerlerinin profesyoneller tarafından belirlenmesini isteyen herkesin, 1 Ekim tarihinden itibaren 0212 259 29 20 numaralı telefonla veya bizzat Yıldız Sarayı Arabacılar Dairesi’ndeki T.K.H.V. Merkezi’ne başvurmaları gerekiyor. Eser sahipleri, değerleri belirlenecek olan eserleri, isterlerse Yıldız Sarayı Silahhane’de 23 ile 28 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek İSTANTİK Fuarı çerçevesinde yapılacak müzayedede satışa çıkarabilecekler ya da satmayıp geri alabilecekler.

Çiğdem Simavi’nin öncülüğünde 1985’de başlayan İstanbul Antika ve Sanat Fuarı, antika piyasasında 17 Ağustos depremi dolayısıyla yaşanan durgunluğa paralel olarak verdiği 5 yıl aradan sonra İSTANTİK-İstanbul Antika ve Sanat Fuarı ile yeniden hayat bulacak. Antika meraklıları, koleksiyonerler ve antika ticareti ile uğraşanları bir araya getirecek olan İSTANTİK’in, piyasaya canlılık kazandırması bekleniyor.
RDF Fuarcılık

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT