İstikbal`den Yaza Merhaba

Alışveriş Alışveriş İstikbal`den Yaza Merhaba

Tarihler: 08 Haziran 2011 Çarşamba ~ 07 Temmuz 2011 Perşembe

Firma: İstikbal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2011 ~ Tem 7, 2011

İstikbal’in, gençlere ve çocuklara özel sunduğu birbirinden eğlenceli genç odaları hem kız hem de erkek çocuklarına hitap edecek tasarımlarıyla, özel detaylar ve sürprizlerle dolu. Karne sevincinin ardından, yaz döneminde odalarda farklı bir atmosfer yaratma fırsatı yaratan İstikbal, bu yeni genç ve çocuk odası takımlarıyla tatil planlarını bile unutturacak.

İstikbal, kullanılan renkleri ve özel tasarımı ile farklı konseptlerde hazırladığı genç ve çocuk odası takımlarıyla, çocuklara en güzel karne hediyesini sunuyor. Rahatlığın, keyfin ve eğlencenin bolca yaşanacağı yaz tatilinde odalarına yeni bir renk getirecek olan İstikbal genç ve çocuk odası takımları, hem kız hem de erkek çocuklarına hitap edecek tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Kızgın güneşten kaçmak, serin bir ortamda oyun oynamak için en ideal ortamı yaratmaya aday olan İstikbal Neon Genç Odası, Valensia Genç Odası ,Carmen Genç Odası Takımı, eğlenceli detaylara sahip olduğu kadar sürprizlerle de dolu.

Kullanılan farklı kulp alternatifleri, farklı kapak dizaynları ve çekmece kesimleri ile görsel açıdan zenginleştirilmiş bir ürün olarak ön plana çıkan Neon Genç Odası ayrıca çalışma masası çekmecesinde bulunan kalemlik, yatak başlığında bulunan fotoğraf çerçevesi ile de çok işlevsel bir genç odası.

Dinamik , rengarenk ve enerjik tasarımları ve fonksiyonel özellikleriyle dikkat çeken İstikbal Genç Odaları, gençlerin ve çocukların yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini odalarına yansıtmalarına da olanak tanıyor. İstikbal Genç Odaları, Bonus’a özel fırsatlarla çocuklarına karne hediyesi vermek isteyen anne babalara da büyük kolaylık sağlıyor..

www.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT