İstikbal’den Anneler Günü’ne Özel Tasarımlar

Alışveriş Alışveriş İstikbal’den Anneler Günü’ne Özel Tasarımlar

Tarihler: 28 Nisan 2011 Perşembe ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Firma: İstikbal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2011 ~ May 8, 2011

Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, annelerin uyku keyfine özel iki yeni koleksiyon sunuyor. Anneler Günü’ne özel hazırlanan Golden saten nakışlı nevresim takımı , Avangard, Prestige ve İnci ürünlerinde bugüne özel yüzde 20 indirim yapılıyor.

Yenilikçi ve özgün çizgisiyle mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, birbirinden özel tasarımların hayat bulduğu ev tekstili koleksiyonlarıyla fark yaratmaya devam ediyor. İstikbal’in Anneler Günü için hazırladığı özel ürünlerinde yılın modasını yatak odalarına taşıyarak annelere evlerinin her köşesinde modern bir şıklık yakalama şansı sunuyor.

Sarayların ihtişamını taşıyan nevresim takımları ve yatak örtülerinde 2 Mayıs - 19 Haziran 2011 tarihlerinde uygulanan yüzde 20 indirim avantajı ile yatak odalarında romantik bir hava yaratmak mümkün. Sofistike yatak odaları oluşturmak için tasarlanmış Avangard , satenin yumuşaklığını hissettiren Golden nevresim takımı, siyahın asaletini taşıyan İnci ve çarpıcı rengiyle Prestige yatak örtüsü anneler için mükemmel bir tercih sunuyor.

Annesine bu özel günde şık bir hediye almak isteyenlerin yapmaları gereken tek şey; Türkiye çapına yayılan İstikbal mağazalarına uğramak olacak.

Üstelik İstikbal, bu şık koleksiyonu Bonus’a özel peşin fiyatına 12 taksit ve ilk ödeme Eylül 2011’ de fırsatıyla sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT