İtalyan Brevi Ürünleri Türkiye’de...

Alışveriş Alışveriş İtalyan Brevi Ürünleri Türkiye’de...

Tarihler: 21 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 23 Mayıs 2007 Çarşamba

Firma: Brevi

Telefon: (216) 573 62 00 (pbx)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2007 ~ May 23, 2007
İtalyan Brevi Ürünleri Türkiye’de…

Anneler! 0–36 ay arası bebekler için zarif ve fonksiyonel ürünler tasarlayıp üreten İtalyan bebek gereçleri markası Brevi seçkin bebek mağazalarında…

Mama sandalyelerinden, oyun parklarına, portatif banyo küvetlerinden, çanta seyahat yataklarına, soğuk buhar makinelerinden, yürüteçlere kadar pek çok farklı ürün beğeninize sunuluyor.

Brevi; insan sağlığına uygun malzemeden üretilen ürünlerinin güvenli kilit mekanizmaları ve ayarlama sistemleri, yuvarlatılmış ergonomik köşe ve kenarları gibi emniyetli tasarımlarını sertifikalarıyla kanıtlamıştır.

Avrupa’nın en geçerli ve saygın araştırma enstitüleri; Alman TÜV (Technischer Überwachungsverein), Fransız LNE (Laboratoire National d’Essails) ve LP (Laboratories Pourquery Analyses Industrielles) Brevi ürünlerinin yüksek teknik ve dayanıklılık standartlarını belgeler.

Dünyada 58 ülkede satılan Brevi ürünlerinin Türkiye Distribütörlüğü, bebek gereçleri sektörünün güçlü firması Grup Baby tarafından yapılıyor. Brevi ürünlerini hem zevkle hem de güvenle kullanacaksınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT