İyi ki Varsın“Kırmızı Ruj”…

Alışveriş Alışveriş İyi ki Varsın“Kırmızı Ruj”…

Tarihler: 19 Ocak 2010 Salı ~ 19 Şubat 2010 Cuma

Firma: Pastel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 19, 2010 ~ Şub 19, 2010
Pastel Kozmetik sizleri 18. yüzyıldan beri kadınların vazgeçilmez makyaj malzemesi olan kırmızı rujun cazibesine davet ediyor

Makyajı sadece rujdan oluşsa bile muhteşem görüneceğini bilen kadınların çantalarından eksik etmediği ruj, özellikle de kırmızı olduğunda baştan çıkarıcı özelliği ile özgüvenin ve dişiliğin de sembolüdür aynı zamanda.

Ruj denildiğinde çoğumuzun aklına hemen kırmızı rengi gelir. Bu belki de dilimize Fransızcadan geçen ruj (rouge) kelimesinin kırmızı anlamına gelmesindendir. Ama asıl sebep hafızalarımızda yer eden tüm karelerde, o özel kadınların dudaklarında kırmızı ruj olmasıdır. Mesela Marilyn Monroe… Parlak kırmızı ruj ile o kadar özdeşleşmiştir ki, onu başka bir renkle hayal bile edemeyiz. Marilyn’in yüzünü bu kadar seksi ve güzel yapan unsurlardan biri de kuşkusuz kırmızı rujudur.

Kırmızı ruj seksi, kadınsı, asi, güçlü, gizemli ve cazibelidir. Bu yüzden de kırmızı ruju sürmek cesaret ister. Çünkü dudaklarımızı kırmızıya boyadığımızda biliriz ki, artık yüzümüzün en dikkat çekici yeri dudaklarımızdır.

Pastel Kozmetik sektörde en fazla kırmızı ruj seçeneğine sahip marka olma iddiası ile sizi kırmızı rujunuzla baştan çıkarmaya ve dudaklarınızla büyülemeye davet ediyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT