Jimmy Key`in Masal Dünyası Tatile Çıkıyor

Alışveriş Alışveriş Jimmy Key`in Masal Dünyası Tatile Çıkıyor

Tarihler: 03 Ağustos 2010 Salı ~ 03 Eylül 2010 Cuma

Firma: Jimmy Key

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2010 ~ Eyl 3, 2010

JIMMY KEY’IN MASAL DÜNYASI TATİLE ÇIKIYOR

Kışkırtıcı ve şık tasarımlarıyla göz dolduran Jimmy Key, bu yaz sahillerde de farkını ortaya koyuyor. Jimmy Key, yazın tüm neşesini, canlılığını ve renklerini taşıyan bikini koleksiyonu ile yine şıklığınızı garantiliyor.

Kullanışlı tasarımlarıyla dikkat çeken koleksiyon, gökkuşağını bile kıskandıracak renkleri ve eğlenceli tasarımlarıyla sahillere neşe getiriyor. Jimmy Key’in zengin bikini koleksiyonunda maviden, kırmızıya, turuncudan sarıya birçok rengin leopar, çiçek ve puantiye gibi detaylarla hareketlendirildiği göze çarpıyor. Koleksiyonda sade bir dişilik tercih edenler için hazırlanan klasik siyah beyaz modeller ise, kadınları geçmişle günümüz arasında bir yolculuğa davet ediyor.

Jimmy Key’in geniş bikini koleksiyonunda denizci modasını plajlara taşıyan modeller ile straplez ve boyundan askılı tasarımlar ön plana çıkıyor. Birbirinden şık bikinilerinizi Jimmy Key’in rengarenk pareoları ve hem düz taban, hem de dolgu tabanlı seçenekler sunan plaj terlikleriyle tamamlayabilirsiniz.

Jimmy Key, deniz kenarında bile şıklığından taviz vermek istemeyen tüm kadınların bu yaz buluşma noktası oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT