Jimmy Key Sizi Renkli Bir Dünya’ya Davet Ediyor

Alışveriş Alışveriş Jimmy Key Sizi Renkli Bir Dünya’ya Davet Ediyor

Tarihler: 27 Mart 2012 Salı ~ 27 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Jimmy Key

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2012 ~ May 27, 2012

Türkiye’nin en genç ve dinamik markası Jimmy Key, 2012 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu’nda kullandığı renklerle sokaklara eğlenceli bir hareketlilik getiriyor. Cıvıl cıvıl renklerin adeta dans ettiği, tıpkı gökkuşağını andıran koleksiyonda kadınlar aradıkları her şeyi buluyor.

Jimmy Key, sarıdan pembeye, yeşilden fuşyaya, mordan maviye cıvıl cıvıl renklerin yer aldığı koleksiyonu ile enerjinizi dışa vuruyor. Sokakları renk cümbüşüne çeviren koleksiyon, geniş ürün yelpazesi ile de dikkat çekiyor.

Koleksiyonda pudra pembesinden turkuaza pek çok rengin kullanıldığı sezonun modası dar kesim mini elbiselere, kırmızıdan turuncuya güneşin renklerini taşıyan çantalara, gökkuşağını andıran yüksek topuklu ayakkabılara kadar pek çok ürün yer alıyor.

Bu sene sokakların rengi ve enerjisi olmak isteyen, güneş gibi parlayarak etrafına ışık ve sıcaklık saçmak isteyen tüm kadınlar aradığı her şeyi Jimmy Key’de buluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT