Juice Beauty `Hydrating Mist` ile Kusursuz Denge

Alışveriş Alışveriş Juice Beauty `Hydrating Mist` ile Kusursuz Denge

Tarihler: 03 Kasım 2008 Pazartesi ~ 10 Kasım 2008 Pazartesi

Firma: Juice Beauty

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2008 ~ Kas 10, 2008
JUICE BEAUTY “HYDRATING MIST” İLE KUSURSUZ DENGE!
Madonna, Kate Hudson, Cameron Diaz, Scarlett Johansson, Katie Couric, Marcia Cross, Alison Lohman gibi dünyanın en ünlü yıldızlarının kullandığı tamamen “organik” meyve suyu ve bitki özlerinden oluşan cilt bakım ürünlerini kullanıcısına sunan JUICE BEAUTY, yaşlılığa meydan okuyan güçlü antioksidanlar, değerli vitaminler ve hayati önem taşıyan bitkisel besleyicilerden oluşan yepyeni toniği HYDRATING MIST ile cildiniz için kusursuz bir denge sunuyor…

Juice Beauty, dünyada organik meyve suyu özlerinden yapılan tamamen organik bazla üretilmiş tek cilt bakım koleksiyonuna sahip olma özelliğini koruyor. Juice Beauty’nin hazırlanışında, su yerine, taze sıkılmış organik meyve suyu ve meyve özleri kullanılıyor.

Juice Beauty’in yepyeni toniği Hydrating Mist, antioksidan bakımından zengin beyaz ve kırmızı üzüm suları, rahatlatıcı aloe vera, besleyici kuşburnu, üzüm çekirdeği yağı ve vitaminler içeren formülü ile cildinizin doğal nem dengesini sağlamaya yardımcı oluyor. Paraben, sentetik, parfüm ve petrol türevleri içermeyen formülü sayesinde her cilt tipine uygun olma özelliği taşıyan Hydrating Mist, cildiniz için rahatlatıcı ve yenileyici bir denge sunuyor.

Juice Beauty ürünleri, sadece güvenli ve sağlıklı değil, aynı zamanda hem kimyasal bazlı kozmetik ürünlerinden daha etkili, hem de dünya çapında sürdürülebilir tarım çalışmalarının desteklenmesine katkıda bulunuyor. Juice Beauty yetkili eczanelerde satışa sunuluyor.

Fiyat: 59,00 YTL.
Daha detaylı bilgi için; www.juicebeauty-tr.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT