Kaçırmayın İndirimde Son Günler

Alışveriş Alışveriş Kaçırmayın İndirimde Son Günler

Tarihler: 04 Şubat 2011 Cuma ~ 04 Mart 2011 Cuma

Firma: Sabri Özel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 4, 2011 ~ Mar 4, 2011

Sabri Özel mağazalarında sezon ürünlerindeki %50 indirim fırsatı yüzünüzü güldürmeye devam ediyor. Kaliteyi indirimli olarak almak istiyorsanız Sabri Özel mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Türkiye çapındaki tüm mağazalarında geçerli olan bu fırsatı sakın kaçırmayın…

Tarz yaratan ürünleriyle, moda dünyasında adından sıkça bahsettiren Sabri Özel, yaptığı sezon sonu indirimiyle giyimde kaliteyi arayanların adresi oldu. Sabri Özel’in sezon ürünlerinde başlattığı indirimli günler Şubat ayının ilk haftalarında da devam ediyor.

İndirim için son haftalara girdiğimiz şu günlerde erkeklerde kabanlar, ceketler, gömlekler yer alırken bayanlar için ise şık triko elbiseler, örgü hırkalar ve daha birçok üründe %50 indirim fırsatı sürüyor. Sizde bu indirim fırsatından yararlanabilir kendinizi ödüllendirebilirsiniz.

Kış renklerinin hakim olduğu Sonbahar-Kış koleksiyonunda gri, siyah, lacivert ve kahve tonlarının yanı sıra koyu kırmızı, bordo, nefti yeşili ürünler de dikkat çeken renkler arasında…

Zevkinize ve tarzınıza uygun bir Sabri Özel sizin için mutlaka var.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT