Kadın Sağlığına ve Estetiğine Koruyucu Hekimlik

Alışveriş Alışveriş Kadın Sağlığına ve Estetiğine Koruyucu Hekimlik

Tarihler: 19 Şubat 2007 Pazartesi ~ 21 Şubat 2007 Çarşamba

Firma: Medical Cosmetic - Surgery Center ( MCC)

Adres: Tepecik Yolu, Dalmaz Konut apt. No:58 Kat:3 Etiler Etiler İstanbul

Telefon: (0212) 352 35 36

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2007 ~ Şub 21, 2007
KADIN SAĞLIĞINA VE ESTETİĞİNE KORUYUCU HEKİMLİK
Medical Cosmetic - Surgery Center ( MCC), kadının sağlık ve estetik sorunlarını kusursuz bir yaklaşımla çözüyor.

İnsan sağlığını ön planda tutan yaklaşımı ve uzman kadrosuyla güzellik sektöründe önde gelen bir kurum olmayı başarmış olan Medical Cosmetic-Surgery Center (MCC), bünyesine kattığı yeni doktor ve uzman kadrosuyla sağlık ve estetik konusuna yeni bir yaklaşım getiriyor.

Sağlıklı zayıflama ve estetik güzellik konularında insan sağlığını bir bütün olarak ele alan Medical Cosmetic-Surgery Center, bünyesine eklediği plastik cerrahi, dermatoloji, kadın-doğum, fizik tedavi, diyetisyen departmanları ile, kadın sağlığını bir bütün ve bir süreç olarak ele alarak, koruyucu hekimlik anlayışı ile daha da kusursuz bir hizmet ortamı oluşturdu.

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren MCC, bu güne kadar cosmetik center olarak birçok konuda verdiği medikal hizmetlerini, bünyesinde oluşturduğu yeni konsültan hizmetlerle ve “hormonal bozukluklar-menopoz departmanı” vede “fizik tedavi departmanı” ile artık “beden sağlığı ve kozmetik kliniği” olarak sürdürecek.

Güzellik sektöründe bu yeni bakış açısıyla Medical Cosmetic-Surgery Center ortağı ve medikal estetik uzmanı Dr. Gökalp Müstecaplıoğlu, güzellik ve estetik konusunun bir bütün olarak ele alınmasını vurguluyor ve şöyle diyor:
“Sağlıklı olmak ile güzel olmanın iç içe geçtiği günümüzde, uzun yaşamak, ama bu sürede sağlıklı olmak-sağlıklı görünmek en büyük beklenti. Sağlıklı - güzel ve bakımlı görünmek, fazla kilolardan kurtulmak, kırışıklıkların azaltılması, sağlıklı ve formda olabilmek ve bunun için sadece cosmetik veya estetik uygulamalar yaptırmak artık yeterli değil.Yaşımızla - cinsiyetimizle – vücudumuzun o anki sağlık durumuyla iç içe olan bir dizi uygulama ve gereksinmeye bağlı olarak sağlıklı-güzel görünebiliriz. Bu iyilik hali; doğru cosmetik uygulamaların yanı sıra, bilinçli beslenme, doğru eksersiz, doğru anti-aging, doğru bakım, doğru tedavi planları ile bütün bunların birbirini takip eden veya destekleyen bir düzeni ile sağlanabilir. Bütün bunlar için ise, mümkünse bu hizmetleri ve gerekli olan tüm tıbbi planları tek elden-tek çatı altında düzenleyen, dağılmadan-dağıtmadan veren kurum ve kliniklere başvurmalıyız.Bu sayede tedavi planlarındaki başıboşluktan, disiplinsizlik riskinden uzaklaştığımız gibi, daha ekonomik ve daha verimli hizmet almak mümkün olabilecektir. Biz MCC olarak bu amaçla büyüyerek yeniden yapılandık.MCC her yaştan kadınların ve erkeklerin sağlıklı şekilde güzelleşmek adına tüm ihtiyaçlarını bir çatı altında toplayan ve konsültan hizmetlerle ve koruyucu hekimlik anlayışı ile destekleyen bir “beden sağlığı ve kozmetik kliniği” olarak müşterilerine hizmet verecektir.”

Plastik cerrahi konusunda da iddialı olan Medical Cosmetic - Surgery Center, birçok ünlünün ameliyatlarını gerçekleştiren Op.Dr. Burçak Erdinç ile bütünleşti. Op.Dr.Burçak Erdinç, estetik ve plastic cerrahi konusundaki çalışmalarına bundan böyle Medical Cosmetic - Surgery Center bünyesinde de devam edecek.

MEDİKAL COSMETİC- SURGERY CENTER ( MCC ); estetik sağlık ve güzellik konularında, plastik cerrah, dermatolog, medikal estetik uzmanı, jinekolog, fizik-tedavi uzmanı, dietisyen, uzman hemşireler, estetisyenden kurulu bir medikal kozmetoloji takımı ile hizmet veriyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT