Kadınların Konuşmadan Durabildiği Tek An

Alışveriş Alışveriş Kadınların Konuşmadan Durabildiği Tek An

Tarihler: 26 Kasım 2010 Cuma ~ 26 Aralık 2010 Pazar

Firma: DDF

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2010 ~ Ara 26, 2010

Bazen kendinizi şımartmak için bazen de günlük bakımınızın yanında haftada bir veya iki kere yapabileceğiniz maskeler ile cildinizin güzelliğini kalıcı kılmanız mümkün. Bu kısa süre içinde tek yapmanız gereken ise kendiniz için doğru ürünü bulmak ve hiç konuşmadan, mimik yapmadan koltuğunuza yaslanmak.

Sabahları uyandığınızda yüzünüzde parlama varsa, tekrarlanan sivilceler, açık gözenekler, siyah noktalardan şikayetçiyseniz, sizin için özel olarak formüle edilmiş DDF-Sulfur Therapeutic Mask ile artık temiz ve diri bir cilde sahip olabilirsiniz.

DDF-Sulfur Therapeutic Mask yağlıya eğilimli, yağlı ve akneli ciltler için özel olarak formüle edilmiş kil maskesidir. Temiz cilde, göz çevresi hariç, ince bir tabaka halinde uygulanır. 5 veya 10 dk. bekletildikten sonra bol suyla durulanır. DDF güvencesiyle hazırlanan Sulfur Therapeutic Mask’ı haftada 1 veya 2 kere kullanarak sivilce, siyah nokta, geniş gözenek sorunlarına ve parlamaya karşı çaresiz değilsiniz.

Sulfur Therapeutic Mask düzenli kullanımı sonucunda;
Gözenekleri temizler. Ciltten fazla yağı emer, antibakteriyel etken maddeleri ( Aloe Vera, Sülfür, Bentonit, Kaolin, Sodyum, Okaliptüs Yağı) ile sivilceleri kurutur.

Aloe Vera: Cildi yumuşatır, yatıştırır.
Sülfür: Antibakteriyeldir, yağ salgısını azaltır.
Bentonit: Yağı absorbe eder.
Kaolin : Yağı absorbe eder.
Sodyum PCA: Cildi nemlendirir, yumuşatır.
Okaliptüs yağı: Antiseptiktir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT