Kahve Tutkunu Babalar İçin…

Alışveriş Alışveriş Kahve Tutkunu Babalar İçin…

Tarihler: 14 Haziran 2011 Salı ~ 19 Haziran 2011 Pazar

Firma: Osman Bey Kahvesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2011 ~ Haz 19, 2011

Babanızla tek içimlik kahve keyfi Osman Bey Kahvesi’nde %33 indirimli

Türkiye’nin ilk Türk usulü hazır kahve markası olan Osman Bey Kahvesi, Babalar Günü için kaçırılmayacak bir fırsat hazırladı. 19 Haziran Pazar Babalar Günü’ne özel olarak hazırlanan kampanyada özel yapım iki adet bakır Türk kahvesi fincanı ve bir kutu Osman Bey Kahvesi 48 TL yerine sadece 32 TL.

Türkiye’nin ilk Türk usulü hazır kahvesi olan Osman Bey Kahvesi, Babalar Günü’nde kahve keyfinizi ikiye katlayacak bir kampanya sunuyor. Osman Bey Kahvesi, 19 Haziran’da kutlanacak olan Babalar Günü için yaptığı kampanyayla özel üretim iki adet bakır Türk kahvesi fincanı ve tek icimlik 24 paketten oluşan 1 kutu Osman Bey Kahvesi’ni 32 TL’den satışa sunuyor. Babalar Günü’nde hem babanıza hoş bir sürpriz yapmak hem de bu özel günde babanızla karşılıklı kahve keyfi yapmak için bu fırsatı kaçırmayın!

Internet üzerinden satışı yapılacak olan kampanyaya www.osmanbeykahvesi.com adresinden ulaşılabilir. Ayrıca İzmir’de üretilen Osman Bey Kahvesi’nin çeşitleri arasında sade, orta şekerli ve şekerli seçenekleri de var. Pratik ve hızlı olarak hazırlanabilen Osman Bey Kahvesi kutularında 24 adet tek içimlik kahve bulunuyor.

Babanıza telvesiyle, köpüğüyle ve özel bir fincanda yüzyıllardır süren bir kültürün armağanını vermek için Osman Bey Kahvesi’nin kampanyasını kaçırmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT