Kahvenin Tutku Dolu Lezzeti ile Nanenin Ferahlığı Chewy Black’te Buluştu!

Alışveriş Alışveriş Kahvenin Tutku Dolu Lezzeti ile Nanenin Ferahlığı Chewy Black’te Buluştu!

Tarihler: 02 Temmuz 2007 Pazartesi ~ 10 Temmuz 2007 Salı

Firma: Ülker Chewy

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2007 ~ Tem 10, 2007
Chewy’den yepyeni, benzersiz ve simsiyah bir sakız…
Kahvenin tutku dolu lezzeti ile nanenin ferahlığı Chewy Black’te buluştu!

Chewy, Türk tüketicisinin vazgeçemediği kahve tadı ile nane ferahlığını buluşturarak bir yeniliğe imza attı ve Chewy Black’i yarattı. Tutkunun drajesi Chewy Black, simsiyah rengiyle de Türkiye’de bir ilk…

Chewy, Türk tüketicisini yepyeni bir sakızla tanıştırıyor: Chewy Black. Türkiye’de kahve - nane aroması içeren ilk sakız olan Chewy Black, “tutkunun drajesi” olarak tarif ediliyor.

Piyasaya sunulan ilk siyah draje sakız olma özelliğini de taşıyan Chewy Black içeriğinde bulunan Xylitol ile diş sağlığınızı korumanız yardımcı oluyor. Ayrıca diğer Chewy ürünlerinde olduğu gibi yapay renklendirici içermiyor. Kahve ve nanenin mükemmel uyumundan oluşan bu yeni draje sakız, sizi farklı bir keşfe davet ediyor.

Türkiye sakız pazarı içinde yüzde 35’lik bir paya sahip olan şekersiz tatlandırıcılı draje pazarı, son 2 yıldır aroma ve ambalaj tipi bakımından büyük gelişmelere sahne oldu. Chewy, 2006 yılında gerçekleştirdiği relansman ve Ülker’in kalite desteği ile tüketicilere benzersiz tatlar sunuyor. Chewy’nin piyasada Doğal Nane, Doğal Damla Sakızı, Doğal Karbonat ve Doğal Meyve Suyu çeşitleri bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT