Kaliteden Taviz Vermeyen Erkeklerin Tercihi Mithat Selection

Alışveriş Alışveriş Kaliteden Taviz Vermeyen Erkeklerin Tercihi Mithat Selection

Tarihler: 22 Aralık 2009 Salı ~ 22 Ocak 2010 Cuma

Firma: Mithat Selection

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2009 ~ Oca 22, 2010

Gömleklerinde, uluslararası temel kalite ölçütlerinden kabul edilen Cotton USA tescilli pamuk kullanan Mithat Selection, esnek belli pantolonlarıyla da kaliteyi ve konforu bir arada sunuyor.

Gerek kullanılan malzemelerde gerekse üretim sürecinde tercih edilen yüksek kalite ve inovasyona dayalı ürünleri ile erkek giyiminin aranılan ismi Mithat Selection, yılbaşına özel şık ve modern tasarımları erkeklerin beğenisine sunuyor.

Mithat Selection yüksek kalite standardını bir üst noktaya çıkararak 2008 yılından bu yana gömleklerinde “Cotton USA” tescilli pamuk kullanmaya başladı. Yündeki “Woolmark” veya “Scottish Shetland” tescil ölçütleri gibi, pamukta da “Cotton USA” uluslararası temel kalite ölçütlerinden kabul ediliyor. Mithat Selection; hiç bir sentetik katkı maddesi içermeyen, insan sağlığını koruyan pamuklu ürünlerinde tescil onayına sahip “Cotton USA” ölçütünü kullanıyor.

AR&GE’ye ve inovasyona büyük önem veren Mithat Selection, ürettiği Fleksibel Pantolon grubuyla da tüketicilerin beğenisini topluyor. Mithat Selection’un özellikle sık kilo alıp veren erkekleri düşünerek ürettiği bu pantolonların beline monte edilen özel üretim aparatlar kilo değişikliğine bağlı olarak rahatlıkla kullanılabiliyor.

Yüksek kaliteyle modern tasarımları şıklıkla birleştiren Mithat Selection’da, pantolondan ayakkabıya, yaka mendilinden çoraba bir erkeğin gardırobunda bulunması gereken tüm ürünleri barındırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT