Kamu Çalışanlarına Özel Birçok ilk `Vodafone Kamu Avantaj` İletek Çatı Altında

Alışveriş Alışveriş Kamu Çalışanlarına Özel Birçok ilk `Vodafone Kamu Avantaj` İletek Çatı Altında

Tarihler: 16 Ağustos 2011 Salı ~ 16 Eylül 2011 Cuma

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 16, 2011 ~ Eyl 16, 2011

Vodafone Türkiye, farklı müşteri segmentlerinin ihtiyaçlarına cevap veren özel programlarına Vodafone Kamu Avantaj ile bir yenisini ekliyor. Tüm kamu çalışanlarının yararlanabileceği birçok ilki içeren katma değerli ürün, servis ve fırsatları tek bir çatı altında topladığı “Vodafone Kamu Avantaj” Programı, kamu çalışanlarına sadece avantajlı ve yenilikçi iletişim olanakları sunmakla kalmayıp onların ihtiyaçlarına özel hizmetler de sunuyor.

Vodafone Kamu Avantaj, yenilenen “YENİCEP KAMU TARİFESİ”ninyanısıra, yüzde 50’ye varan indirimler sunan online alışveriş sitesi “KAMUPANYA”, KPDS’ye hazırlık için İngilizce eğitim programı“KAMU AKADEMİ”, yurtdışında yurtiçi gibi konuşturan “YEŞİL PASAPORT” ve tüm kamu haberlerini ücretsiz alabildikleri “1414 KAMU HABER PAKETİ” gibi “ilk”lerisayesinde tüm kamu çalışanlarını ayrıcalıklar dünyasında biraraya getiriyor.Kamu çalışanlarına yönelik bu fırsatlar dünyasının tüm detaylarınawww.kamuavantaj.com adresinden ulaşılabilir.

04 Ağustos 2011, İstanbul – Abonelerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak sunduğu katma değerli servislere bir yenisini daha ekleyen VodafoneTürkiye,bünyesinde birçok “ilk”i barındıran VodafoneKamu Avantajprogramınıdüzenlediği basın toplantısı ile tanıttı.

Ülke çapında il, ilçe ve köylerde görev yapan öğretmenler, emniyet ve ordu mensupları, sağlık personeli gibi tüm kamu çalışanlarının hayatını kolaylaştıracak VodafoneKamu Avantaj’ın içerisinde Kamupanya, Kamu Akademi, Yeşil Pasaport ve 1414 Kamu Haber paketi gibi benzersiz avantajlar yer alıyor.

Vodafone Türkiye Bireysel Müşterilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, basın toplantısında konuyla ilgili yaptığı açıklamada, VodafoneKamu Avantaj’ınVodafone Türkiye olarak titizlikle yürüttükleri müşteri memnuniyetine odaklı stratejik programın en yeni halkası olduğunu ifade etti. Öğüt, şunları söyledi:

“VodafoneTürkiye olarak abonelerimizi sadece müşterimiz olarak değil, birbirimize karşılıklı değer katabileceğimiz birer sosyal paydaşımız olarak görüyoruz. Tüm ürün ve hizmetlerimizi, paydaşlarımızaözel,ortak payda olarak belirlediğimiz, sosyal iş modeli anlayışımız ile şekillendiriyoruz. VodafoneÇiftçi Kulübü, bu yaklaşımımızın bugüne kadarki en somut örneğiydi. Bugün,Vodafone Kamu Avantaj’ı da aynı yaklaşımla hayata geçiriyoruz. Amacımız, dileyen tüm kamu çalışanlarının sadece iletişim ihtiyaçları için değil, kişisel gelişim ihtiyaçları için de Vodafone’u tercih etmeleri. Biz, büyük özveriyle yurdun dört bir yanında kamusal hizmet veren bireylerin hayatlarına değer katmak istiyoruz. Kamu Avantaj’ıbu sosyal anlayışla ve gün geçtikçe daha büyük faydalar sunma hedefiyle kurduk. Vodafone Kamu Avantaj, Türkiye’deki 3 milyona yakın kamu çalışanına ve yakınlarına hayırlı olsun.”

Vodafone Türkiye Bireysel Genel Müşteri Segmentleri Bölüm Başkanı Lütfullah Kitapçı ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Vodafone Kamu Avantaj’ı kurgularken, kamu çalışanları için en yüksek faydayı nasıl sağlayabileceklerine odaklandıklarını belirtti ve sözlerine şu şekilde devam etti:

“Bugüne dek, Cep Kamu tarife seçenekleri ile hem kendi aralarında, hem de her yöne avantajlı konuşma paketlerine sahip olan kamu çalışanlarımız, artık Vodafone Kamu Avantaj ile tarifeden öte, birbirinden cazip fırsatlardan oluşan ayrıcalıklar dünyasına sahip olacaklar. Vodafone Kamu Avantaj dünyası önümüzdeki dönemde daha da genişleyerek büyümeye devam edecek. Vodafone olarak kamu çalışanlarının hayatını kolaylaştırmak için çalışmaya, yeni servis ve fırsatlar geliştirmeye devam edeceğiz. Zira en iyi hizmeti almanın ‘herkesin hakkı’ olduğu gibi kamu çalışanlarının da hakkı olduğuna inanıyoruz.”

Kamu çalışanlarına özel %50’ye varan indirimler Kamupanya’da...
Kamu Avantaj üyelerinin faydalanabileceği indirimli online alışveriş sitesi Kamupanya sayesinde; kamu çalışanları, yüzlerce ürünü indirimli fiyatlarla satın alabilecekler. Kamu çalışanlarının sabit gelirlerini en etkili şekilde kullanabilmesi için beyaz eşyadan elektroniğe, tekstilden oyuncağa kadar çok çeşitli markaların yer aldığı Kamupanya sitesinde birçok indirim ve avantajlı alışveriş imkânı kamu çalışanlarına sunulacak.

Wall Street Institute ile KPDS’ye ücretsiz hazırlık için Kamu Akademi...
Vodafone Kamu Avantaj üyelerine özel, ücretsiz bir eğitim platformu olan Kamu Akademi, kamu çalışanlarını işlerinde yükselmelerini sağlayacak sınavlara hazırlayarak, kariyer gelişimlerine yardımcı olacak benzersiz bir onlineplatform özelliği taşıyor. Wall Street Institute uzmanlarının hazırladığı, 11 ünite, 27 konu ve 900 dakikalık videodan oluşan içerikle, ilk aşamada KPDS sınavlarına yönelik ingilizce eğitimlerin verileceği VodafoneKamu Akademi’de üyeler, ‘seviye tespit sınavı’ sonrası, kendilerine uygun bölümden eğitime başlayarak ders videolarını izleyip ders notlarını indirebilecek, ardından da deneme testleri ile kendilerini sınayabilecekler. Aynı zamanda oluşturacaklarıprofil ile, gelişimlerini takip ederek, eksik olan konulara odaklanabilecekler

Yeşil Pasaport ile yurtdışında da rahat rahat konuşma...
Yurtdışına görev veya tatil amacı ile giden kamu çalışanlarının sevdikleriyle dilediklerince konuşabilmeleri amacıylaVodafone, Yeşil Pasaport seçeneğini abonelerinin hizmetine sunuyor. Cep Kamu Maksi tarifelerinden yararlanan Vodafone’lular, Yeşil Pasaport seçeneği ile, yurtiçi dakikalarını yurtdışında da kullanma ayrıcalığına sahip olacak.

Kamu çalışanlarını ilgilendiren haberler 1414 Haber Paketi’nde...
VodafoneKamu Avantajüyelerine sunulan ayrıcalıklardan bir diğeri de 1414 Kamu Haber Paketi. Ücretsiz abone olunabilen1414 Kamu Haber Paketi ile kamu çalışanları, yeni iş olanaklarını, kendilerini ilgilendiren en son değişiklikleri ve düzenlemeleri anında öğrenebilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT