Kangaroos ile Ayaklar Nefes Alacak

Alışveriş Alışveriş Kangaroos ile Ayaklar Nefes Alacak

Tarihler: 03 Nisan 2012 Salı ~ 03 Haziran 2012 Pazar

Firma: Kangaroos

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2012 ~ Haz 3, 2012

KangaROOS ilkbahar-yaz sezonunu için hazırladığı erkek koleksiyonundaki fileli tasarımları ile dikkat çekiyor. Sportif ruhlu erkekler cepli ve fileli modellerle ayaklarını gün boyu rahat ettirmenin keyfini yaşayacak.

Dünyanın ilk cepli ayakkabısı KangaROOS, hem şık tasarımlı hem de fonksiyonel modelleriyle ilkbahar-yaz sezonunda da beğeni topluyor. KangaROOS’un erkek koleksiyonundaki fileli ve aynı zamanda fermuarlı ayakkabı modelleri dikkat çekiyor. Lacivert, siyah ve kırmızı renklerinin yanı sıra lacivert-beyaz-bej kombinasyonu ile hazırlanan tasarımlar sportif ruhlu, hareketli yaşam tarzına sahip erkeklerin seçimine sunuluyor.

Renkli ve dinamik KangaROOS’lar, yürüyüş yapmayı daha rahat ve daha keyifli hale getirirken, spor giyim stilinin de en şık tamamlayıcısı oluyor.

KangaROOS, Türkiye’nin de aralarında olduğu 60’dan fazla ülkede satılıyor, sport lifestyle, outdoor ve günlük giyim ayakkabılarından oluşan koleksiyonlarıyla kadın, erkek, genç, çocuk herkesin tercihi oluyor.

Yeni sezon KangaROOS ürünleri tüm Türkiye’de Esem Spor’un 300’ü aşkın satış noktasının yanı sıra; Ayakkabı Dünyası ile Intersports mağazalarında ve Kardium AVM’de açılan Esem Sport mağazasında satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT