Kaspersky Mobile Security 9 Cep Telefonunuzdaki Bilgileri Hırsızlara Karşı Koruyor

Alışveriş Alışveriş Kaspersky Mobile Security 9 Cep Telefonunuzdaki Bilgileri Hırsızlara Karşı Koruyor

Tarihler: 28 Aralık 2010 Salı ~ 28 Ocak 2011 Cuma

Firma: Kaspersky

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 28, 2010 ~ Oca 28, 2011

Dünyanın lider güvenlik içerik yönetim çözüm geliştiricisi Kaspersky Lab, Kaspersky Mobil Security 9 (KMS9) ile cep telefonunuzun çalınması durumunda telefonunuzdaki bilgileri koruyor.

Anti-hırsız özelliği ile Kaspersky Mobil Security 9, telefonunuz çalındığında veya kaybolduğunda telefonu kilitleyebiliyor ve hafızasını silebiliyor. GPS yoluyla telefonun yerini tespit edebilen ve SIM kart değiştirildiğinde yeni numara hakkında bilgi verebilen KMS9, bu sayede telefonunuzun bulunması için adli makamlara en kısa zamanda başvurmanızı sağlıyor. Mobil güvenlik paketi ile aynı zamanda telefonunuzda bulunan iş ve özel hayatınızla ilgili bilgi ve fotoğraflara hırsızların ulaşmasını da kolaylıkla engelleyebiliyorsunuz.

Mobil cihazları her türlü tehdide karşı koruyan Kaspersky Mobil Security 9’da yer alan Privacy Protection özelliği ise kullanıcılara gizli bir kontak listesi oluşturmalarını sağlıyor. Bu sayede ilgili kişilerle gerçekleştirilen görüşme bilgisi gizli tutulabiliyor. Yazılım ayrıca aramasını istemediğiniz kişilerin size ulaşmasının önüne geçerek, onlardan gelen mesajları otomatik olarak siliyor.

Kaspersky Mobile Security 9; Windows Mobile, Symbian ve BlackBerry işletim sistemli telefonlarla uyumluluk gösteriyor. Android uyumluluğu ise gelecek yıl içerisinde hizmete girecek. Kaspersky Mobile Security 9 hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için lütfen http://www.kaspersky.com.tr adresini ziyaret ediniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT