Kiğılı, Trikolarda Yine İddialı

Alışveriş Alışveriş Kiğılı, Trikolarda Yine İddialı

Tarihler: 07 Aralık 2010 Salı ~ 07 Ocak 2011 Cuma

Firma: Kiğılı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2010 ~ Oca 7, 2011

KIĞILI, TRİKOLARDA YİNE İDDİALI

1938’den bugüne Erkek Giyim sektörünün öncü markası Kiğılı, Triko grubunda yine benzersiz yine iddialı! Üstelik Kiğılı’nın benzersiz kalitede ürettiği triko grubu ile tüm ürünlerde şimdi Net %60 indirim sizleri bekliyor.

Erkek giyimin öncüsü Kiğılı, triko grubunda iddialı çıkışını sürdürüyor. Hem spor hem abiye kullanılabilecek modellerden, kışın soğuğunda size sıcacık tutacak ince yün modellere kadar ürün çeşitliliğine sahip Kiğılı trikolar, bu kış vazgeçemeyeceğiniz kıyafetleriniz arasında yerini alıyor. Üstelik 49 TL’den başlayan fiyatlarla!

Spor ve abiye modelleri sevenler için yaratılan Armani koleksiyonunda baklava desenleri ön plana çıkıyor. Ürün, pantolon üzeri şık bir ceketle tamamlanabileceği gibi fit bir jean üzerine deri ceketle kullanıldığında da sportif bir şıklık yaratıyor. Kuzu yününden dokunmuş Kiğılı trikolar ise, kışın soğuklarında sizi sıcacık tutmak için yaratıldı.

Hafif ve tüylenmeye karşı ‘lambswool’ ipinden üretilen kuzu yünü trikolar hem dokunulası bir yumuşaklık yaratıyor hem de yıllar yılı tüylenmeden kullanım kolaylığı sunuyor.

Tüm bu özelliklerin yanı sıra Kiğılı mağazalarından triko grubunda ve dilediğiniz Kiğılı markalı herhangi bir üründe %60 Net indirime sahip olma şansınız var. Siz de kışı hem kalitesinden ödün vermeden üretilmiş trikolarla geçirmek hem de Kiğılı’ya özel indirimlerden faydalanarak geçirmek istiyorsanız Kiğılı mağazalarına mutlaka uğrayın.

‘Lambswool’ olarak isimlendirilen özel dokunmuş ipten üretilen Kiğılı yün trikolar, uzun yıllar tüylenmeden kullanım kolaylığı sunar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT