Kırışıklıklar Tarihe Karışıyor! Mucize Serum Limage Artık Türkiye`de

Alışveriş Alışveriş Kırışıklıklar Tarihe Karışıyor! Mucize Serum Limage Artık Türkiye`de

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 20 Nisan 2009 Pazartesi

Firma: Limage

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 20, 2009
KIRIŞIKLIKLAR TARİHE KARIŞIYOR! MUCİZE SERUM LIMAGE® ARTIK TÜRKİYE’DE!
Yılları geriye doğru sayacağınız Limage® sayesinde yaşlanmaya artık son. Botox’a alternatif mucizevî ürün Limage® ile kendinizdeki değişime inanamayacaksınız. Yepyeni Amerikan buluşu Limage® 5 dk. gibi kısa bir sürede kırışıklarınıza veda etmenizi vaad ediyor.
Sürekli günlük kullanım sonucunda maksimum bir ay içerisinde oldukça başarılı sonuçlar ortaya koyan Limage® ile yaşlanmaya “Dur” demek artık hayal olmaktan çıkıyor. Amerikalı dermatolog ve plastik cerrahların tercihi, formülünde Acmella oleracea başta olmak üzere cilt gençleştirmeye yönelik içeriklerin bir araya gelmesiyle ortaya çıkan mucizevi serumun sonuçları şaşırtıyor.

Mimik çizgileri tarih oluyor… Limage® ile geçici değil kalıcı etki…
Yılların yüzümüzde bıraktığı, pek de hoşlanmadığımız mimik çizgileri ile artık baş etmek mümkün… Bu çizgileri derinlik ve boyutlarına göre yumuşatmak ve yok etmek amacı ile formüle edilen özel serumun içeriğindeki aktif maddeler dermis tabakasının derinlerine inip cilt elastikiyetini koruyor. Farklı etkiler yaratan yoğun peptid içeriği sayesinde kas liflerini rahatlatarak ve cildin kolajen içeriğini yeniden yapılandırarak, uygulama yapılır yapılmaz kırışıklık görünümünde azalma gerçekleştirip, cildin daha güçlü ve esnek olmasını sağlıyor. Antioksidanlar ve nemlendiriciler; serbest radikallere, UV ışınlarının zararlı etkilerine ve cilt yaşlanmasına karşı yüksek koruma sağlıyor. Bütün cilt tipleri için uyumlu olan eşsiz formül Limage® ile yaşlanmaktan korkmak tarih oluyor.

Limage® ile akıp giden yıllara DUR, pürüzsüz ve kırışıksız yıllara MERHABA deme zamanı…
Limage® , Painless Perfection® ve Advanced olmak üzere 2 formdadır:
Limage® Painless Perfection®
- Özellikle mimik çizgilerini, derinlik ve boyutlarına göre yumuşatmak veya yok etmek amacı ile formüle edilmiştir.
- Formülünde bulunan aktif maddeler dermis tabakasının derinlerine iner ve bu sayede cilt elastikiyetinin korunmasında etkilidir.
- Formülünde bulunan antioksidanlar ve nemlendiriciler; serbest radikallere, UV ışınlarının zararlı etkilerine ve cilt yaşlanmasına karşı yüksek koruma sağlar.
- Bütün cilt tipleri için mükemmel uyumludur.
- Yaş ile ilgili çizgileri yeni başlamış kişiler, kırışıklıkları düzeltmek ve ilerlemesini engellemek için kullananabilirler.
Fiyatı: Limage® Painless Perfection® 319 TL
Kullanım Şekli: Cildi temizledikten sonra, serumu uygulayın ve cildin serumu emmesi için birkaç dakika bekleyin. Hedef bölgeye, parmak uçlarınız ile hafifçe tamponlayın. Serumu, bir ay boyunca her sabah ve akşam birer kere kullanın. Bir ayın sonunda her gün bir kez kullanarak devam edin.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT