Kış Aylarında Cildinizi M.Asam İle Koruyun

Alışveriş Alışveriş Kış Aylarında Cildinizi M.Asam İle Koruyun

Tarihler: 11 Şubat 2011 Cuma ~ 11 Mart 2011 Cuma

Firma: M.Asam

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2011 ~ Mar 11, 2011

Soğuk kış aylarında, cildimiz daha da fazla kuruduğu için özel bir bakım gerektirir. Çünkü cildimiz özeldir. M.Asam, bu özel bakımından yola çıkarak cildine önem verenler için geliştirdiği ürünlerle size özel bakımı sağlıyor. Cildinize en uygun cilt ürünlerini geliştirerek geniş bir ürün yelpazesi sunan M.Asam, cildin nem seviyesini maksimum oranında yükseltiyor.

Nemlendirirken Temizleyen Süt

Cildin en temel bakımı, öncelikle temizliğidir. M.Asam Temizleme Sütü, cildin nemini almadan yumuşacık bir temizlik yapar. İçerdiği üzüm çekirdeği özü, üzüm çekirdeği yağı ve E vitamini ile özellikle kuru ciltler için bir nem kaynağıdır. (300 ml- Eczane satış fiyatı:55,00 TL)

Üzüm Çekirdeğinin Gücü

İlerleyen yaşla birlikte cildin esnekliği azalır ve nem oranı zayıflar. Bunun sonucunda da kırışıklıklar meydana gelir. M.Asam yoğun bakım Gündüz ve Gece Kremi ile cildinizin esnekliği artar ve zararlı çevre etkenlerinden korunur. Üzüm çekirdeği özü, Üzüm çekirdeği yağı,C vitamini,E vitamini,Ceramid,Aloe Vera,Jojoba yağı gibi zengin içeriği ile cildin kaybettiği nemi geri kazandırarak hem gündüz hemde gece boyunca cildin nemini muhafaza eder. (100 ml- Eczane satış fiyatı:66,00 TL)

Daima Genç Bakan Gözler

Erken yaşlanmanın ilk belirtileri göz çevresinde başlar. M.Asam kırışıklığa karşı göz kremi; cildin en hassas dokusuna sahip olan göz çevresini görülebilir şekilde gerer ve pürüzsüzleştirir. Dokuya yoğun nem kazandırır. Böylece ince çizgilerin kırışık çizgiler haline gelmesini geciktirmeye yardımcı olur. Cilde yeni enerji ve canlılık kazandırır. İçindeki Üzüm Çekirdeği Ekstresi, Üzüm Çekirdeği Yağı ,Yeşil Çay,Ginseng,E Vitamini,B3 Vitamini,Panthenol ve Wild Yam gibi zengin bitkisel içerik maddeleri ile cildinizi serbest radikallere karşı korur. (30 ml- Eczane satış fiyatı:87,00 TL)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT