Kış Mevsimi Renklenecek..

Alışveriş Alışveriş Kış Mevsimi Renklenecek..

Tarihler: 11 Ağustos 2009 Salı ~ 11 Eylül 2009 Cuma

Firma: Collezione

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 11, 2009 ~ Eyl 11, 2009
Kış Mevsimi Renklenecek..
Moda sektörünün öncüsü,gençlik ve dinamizmin temsilcisi Collezione, kış mevsimine, canlılık katacak yaratıcı ve trendy ürünlerle giriyor...

İstanbul- Hazır giyim sektörünün lider markası Collezione son moda ve konsept tasarımlardan oluşan 2009-2010 Sonbahar-Kış Koleksiyonu moda çekimlerinin ilkini gerçekleştirdi.
Günlük giyim tarzlarına ağırlık verilen koleksiyonda, rahat kombinlenen ve fonksiyonel ürün çeşitliliğine sahip tasarımlar ön plana çıkıyor.

Rock Couture, Country Grunge ve New Nostaligia temalarının yer aldığı bayan koleksiyonunda modern şehir giyiminin yanı sıra, 80’lerin nostaljik rock yaşam stilinin çizgilerini görmek mümkün.
Koyu kırmızı tonları, okyanus mavisi, parlak siyah kumaşlar ve metal aksesuarla detaylandırılmış modeller, casual moda akımının rahatlığını, gecelere taşıyor. Collezione Sonbahar-Kış Erkek koleksiyonunda ise, Techno, Innovation, Winter Sailor ve Rock Mania temaları karşımıza çıkıyor.
Lila, mor, zümrüt yeşili, sax, mint yeşili, lacivert, sarı ve bordo renklerdeki ürünler zıt renklerdeki aksesuarlarla kombinleniyor.

Şık denimlerin üzerine giyilen, derin “V” yaka t-shirtler klasik ceketlerle ve kolyelerle tamamlanırken, şallar kış aylarında erkeklerin en önemli aksesuarı oluyor.
Collezione’nin trendy Sonhahar-Kış sezonu koleksiyonu sizleri bekliyor...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT