Kokuların Gücü Adina ''Förster - Johnsen New York''

Alışveriş Alışveriş Kokuların Gücü Adina ''Förster - Johnsen New York''

Tarihler: 16 Ocak 2012 Pazartesi ~ 16 Mart 2012 Cuma

Firma: Douglas Parfümerileri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2012 ~ Mar 16, 2012

Yıllardır hafızalardan silinmeyen Cool Water, Joop ve Zen gibi efsane olmuş parfümlerin yaratıcısı, Michael Förster’ dan, içgüdü ve his dünyanızı harekete geçirecek duygulara yolculuk yapmaya hazır mısınız? “Förster & Johnsen NewYork” imzalı “Love”, “Happiness”, “Confidence”, “Freedom, “Surprise”, “Courage”, “Energy”, “Serenity” ve “Spa” çeşitlerinden oluşan “it’s all about” parfüm serisi sadece Douglas Parfümerileri’ nde

Cool Water, Joop ve Zen gibi unutulmaz parfümlerinin yaratıcısı olan, güzellik dünyasının tutkulu, hayal gücü yüksek markası “Förster & Johnsen New York”, yarattığı yeni parfüm serisi “It’s All About” ile insana dair tüm faydalı ve yapıcı duyguları, birbirinden renkli ve neşeli parfüm şişelerinde sunuyor.

Dünyayı kokuların gücü ile çok daha güzel ve anlamlı bir yer haline getirmeyi hedefleyen “Förster & Johnsen New York”, içgüdü ve duyularımızın merkez istasyonu olan beyin aktiviteleri ile birlikte yapılan bilimsel çalışmaları ile dikkatleri çekiyor. “It’s All About” parfüm serisinin, üretim aşamasında kullanılan hammaddeleri tamamen doğal ve kaliteli. Vanilin gibi favori esanslar yerine gerçek vanilya gibi pahalı içerikler kullanılması “It’s All about” parfüm serisinin kalite farkını ortaya koyuyor. Kadın ve erkek beyin aktivitelerinin bilimsel olarak kanıtlanmış farkı da dikkate alınarak ayrı ayrı test edilen “Förster & Johnsen New York” parfümlerinden biri olan “SPA” , kadın ve erkeğin ortak yaşadığı nadir duyguların başında gelen huzur, dinginlik ve ferahlık hissini yaşatan tek unisex koku olarak karşımıza çıkıyor.

Beş yıl süren çalışmaların sonucunda ortaya çıkan “it’s all about Love”, “it’s all about Happiness”, “it’s all about Confidence”, “it’s all about Freedom, “it’s all about Surprise”, “it’s all about Courage”, “it’s all about Energy”, “it’s all about Serenity” ve “it’s all about Spa” çeşitleri sayesinde stil ve duyguların önemli bir rol oynadığı lüks ve sofistike bir dünyanın tadına varacaksınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT