Kolesterolü düşürmenin doğal yolu Benecol 20 ülkeden sonra şimdi Türkiye’de

Alışveriş Alışveriş Kolesterolü düşürmenin doğal yolu Benecol 20 ülkeden sonra şimdi Türkiye’de

Tarihler: 14 Ağustos 2006 Pazartesi ~ 15 Ağustos 2006 Salı

Firma: Benecol

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 14, 2006 ~ Ağu 15, 2006
Ülker’den bir ilk daha…
Kolesterolü düşürmenin doğal yolu Benecol 20 ülkeden sonra şimdi Türkiye’de…
Yıllardır tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılama misyonu ile hareket eden Ülker, sonsuz tüketici mutluluğu hedefi ile çalışmalarına sürekli hız veriyor. Sağlıklı ve kaliteli ürünler sunmak ilkesinden asla vazgeçmeyen Ülker, bu gaye doğrultusunda önemli bir sosyal sorumluluk bilincinin oluşmasına da öncülük ediyor. Son girişimi ile fonksiyonel gıda sektörüne giren ve kolesterol düşürücü Kalbim Benecol ürün serisi ile kalbinizin en büyük dostu olmaya hazırlanan Ülker, gıda sektöründe bir atılıma daha imza atıyor.

Kalp ve damar sağlığı için çağımızın en önemli risk faktörlerinden birini oluşturan kolesterolü düşürmek ve kontrol altına almak konusunda dünyaca tanınan Benecol ismi; Ülker güvencesiyle 20 ülkeden sonra Türk tüketicisiyle buluşuyor. Yoğurt, yoğurt içeceği, süt ve margarinden oluşan ürün yelpazesiyle Ülker Kalbim Benecol’ün basın lansmanı, Ülker İstişare Konseyi Üyesi & Grup Sözcüsü Metin Yurdagül, Gıda Grubu Başkanı Mehmet Tütüncü, Raisio Life Sciences Başkanı Jukka Lavi, Türk Kalp Vakfı Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Yıldırımakın ve Prof.Dr.Osman Müftüoğlu’nun katılımıyla 18 Temmuz 2006 tarihinde Swiss Otel’de gerçekleştirildi.

Etkisi klinik deneylerle kanıtlanmış bitkisel stanoller içeren Kalbim Benecol ürünleri, her gün düzenli tüketildiğinde, kandaki iyi kolesterolü etkilemeden, kötü kolesterol seviyesini 2 haftada %15’e varan oranda düşürmektedir. Yapılan araştırmalar, kötü kolesterol seviyesinde sağlanan %10’luk bir düşüşün kalp ve damar hastalıkları riskini %50 oranında azalttığını göstermektedir.

Kolesterol düşürücü özelliği 40’tan fazla bilimsel deneyle kanıtlanan ve tamamen bitkisel kaynaklı doğal bir madde olan bitkisel stanoller, Ülker Kalbim Benecol ürün serisinin ana özelliğini oluşturuyor. Kalbim Benecol; gerek kolesterolünü düşürmek isteyen, gerekse sağlıklı seviyede korumak isteyen herkesin tercihi olmaya aday.

Türk Kalp Vakfı tarafından da desteklenen Kalbim Benecol ürün serisi ile Ülker, doğal, keyifli ve kolay yoldan kolesterol kontrolüne olanak sağlayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT