Kurban Bayramı Şölen Diamond ile Tatlanacak

Alışveriş Alışveriş Kurban Bayramı Şölen Diamond ile Tatlanacak

Tarihler: 24 Ekim 2011 Pazartesi ~ 09 Kasım 2011 Çarşamba

Firma: Şölen Çikolata

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2011 ~ Kas 9, 2011

Çikolata sektöründe Türkiye’nin önde gelen markaları arasında yer alan Şölen Çikolata, Kurban Bayramı’nda Antep Fıstıklı, çikolata kaplı lezzet topları Diamond ile evlerinizde lezzet şöleni yaşatacak. Fındıklı ve hindistancevizli seçenekleri de bulunan Diamond Antep Fıstıklı, şık ambalajı ile de ailenize ve dostlarınıza keyifle hediye edilebilecek bir çikolata olma özelliği taşıyor.

Türkiye’de çikolata denince akla gelen ilk markalar arasında yer alan, ürettiği lezzetli ürünlerle her zaman damak tadınıza hitap eden Şölen Çikolata, Diamond Antep Fıstıklı ile Kurban Bayramı’nda evlerinize mutluluk getirecek. Şölen’in prestijli ürünleri arasında yer alan Diamond Antep Fıstıklı, şık ambalajıyla ailenize ve dostlarınıza keyifle hediye edebileceğiniz bir ürün.

Diamond Antep Fıstıklı; Antep fıstığının ve Antep fıstıklı kremanın bol sütlü çikolata ile kaplandığı muhteşem bir karışımdan meydana geliyor. Diamond ayrıca, hindistancevizli ve fındıklı alternatifiyle de beğeni topluyor. Evrensel tatların şöleni, bol çikolata ve aroma içeren, farklı lezzetlerin bütünleştiği Diamond, yenilikleri takip etmeyi bilen, kendine ve sevdiklerine mutlu anlar yaşatmayı seven, kendine zaman ayıran, cömert ve hayatın tadına varmayı bilenler için vazgeçilmez bir çikolata.

Tamamen gerçek çikolatayla kaplı lezzet şöleni Diamond Antep Fıstıklı, hediyelik ve ikramlık çeşitleri, 380 gr ve 440 gr’lık şık ambalajlarıyla 50 bini aşkın satış noktasında tüketiciyle buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT