Lale Devri Düğün Listesi ile Hediyelerinize Beğenilme Garantisi

Alışveriş Alışveriş Lale Devri Düğün Listesi ile Hediyelerinize Beğenilme Garantisi

Tarihler: 25 Nisan 2011 Pazartesi ~ 25 Mayıs 2011 Çarşamba

Firma: Lale Devri

Adres: İstinye Park, Pazaryeri -2 B katı Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 3456533

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2011 ~ May 25, 2011
“Lale Devri Düğün Listesi” ile Hediyelerinize Beğenilme Garantisi

Düğün hediyesini seçmekte zorlananlara Lale Devri’nden yeni bir hizmet geliyor. Lale Devri Düğün Listesi’nden alacağınız her hediye hem genç çiftin şıklığını tamamlıyor hem de yeni evlilerin önemli bir ihtiyacını karşılıyor.

En doğru düğün hediyesini arayanların en büyük yardımcısı

Kına, bekarlığa veda derken beklenen gün geldi çattı, arkadaşınızın düğünü kapıya dayandı. En mutlu gününde arkadaşınıza en güzel hediyeyi vermek istiyorsunuz ama ne alacağınıza bir türlü karar veremiyorsunuz. Bu noktada “Lale Devri Düğün Listesi” hediye seçiminde kararsız kalanların imdadına yetişiyor. Gelinle damadın hazırladığı Düğün Listesinden seçtiğiniz her hediye hem yeni evlilerin gerçek bir ihtiyacını karşılıyor hem de size en doğru hediyeyi seçme şansını veriyor.

Yurt dışında sıklıkla kullanılan Düğün Listesi uygulaması gelinle damadın ihtiyacı olan ürünlerden oluşuyor. Düğün öncesi gelinle damadın konukları için hazırladığı bu listeden yola çıkarak alacağınız her hediye, en doğru yerini buluyor. Her bir hediye için kişiye özel tasarım imkanı da veren Lale Devri, el emeği cam eşyalardan gümüşe kadar uzanan zengin seçenekleriyle yeni evlilerin şıklığını tamamlıyor.

Özel günlerinizi keyifli tasarımlarıyla renklendirmeyi hedefleyen Lale Devri’nin Düğün Listesi uygulaması, evlilik sezonunun açıldığı 2011 baharından itibaren hayata geçiyor. Bu uygulama sayesinde Lale Devri’nden alacağınız her hediye uzun yıllar severek kullanılıyor.

Yeni evlenecek çiftin İstinye Park’taki Lale Devri’ne gelmesiyle bu keyifli süreç başlıyor. Genç aşıklar Lale Devri danışmanıyla birlikte, ihtiyaçları olan ve tarzlarını yansıtan ürünlerden oluşan bir düğün listesi hazırlıyor. Hediye seçmekte zorlananların en büyük yardımcısı olan bu liste, en özel düğün hediyesini arayanların en büyük yardımcısı oluyor. Liste oluşturulduktan sonraki adım, düğün sahibine hediye alacak davetlilerin Lale Devri’ne uğraması...Davetliler, gelin ve damadın oluşturduğu listeyi inceliyor, Lale Devri’nin zengin ürün yelpazesinde herkes kendine özel bir seçenek buluyor. Seçilen ürün Düğün Listesi’nden çıkarılıyor böylece evlenecek çiftin bir ihtiyacı daha karşılanmış oluyor. Arzuya göre satın alınan her hediye şık paketi ve hediyeyi alanın imzasıyla düğün sahiplerine iletiliyor.

Hediyeniz de parmak iziniz gibi “kişiye özel” olsun

Son yıllarda oldukça rağbet gören Düğün Listesi uygulaması Lale Devri’nde farklı bir anlam daha kazanıyor. Hediye seçimini şansa bırakmak istemeyenler Lale Devri’nin “kişiye özel’’ tasarımlarıyla benzersiz olana ulaşıyor. Alıcının isteğine göre genç çiftin şıklığını tamamlayacak ürünler mesela nevresim takımları, sadece ve sadece birer adet üretiliyor. Böylece düğün listesinden seçtiğiniz her hediye hem bir ihtiyacı karşılıyor hem de, düğün sahiplerine “benzeri olmayan” bir hediye olarak sunuluyor.

Modern çağa geleneksel dokunuşuyla bambaşka bir hava katmayı hedefleyen Lale Devri’nin tüm ürünleri sınırlı sayıda, el emeğiyle ve doğal malzemeden üretiliyor. Zamana meydan okuyan tasarımlar klasik olanla moderni birleştiriyor. Günümüzün hızlı yaşam anlayışı içinde unutulmaya yüz tutan geleneksel yaşam ayrıntılarını yaşatma misyonuyla yola çıkan Lale Devri, zengin kültürel değerlerimizi korumaya da imkan veriyor. Banu Nalçacı’nın sahibi olduğu Lale Devri, ince bir zevki yansıtan, geçmişle gelecek arasında köprü kuran ürünleriyle 2010’dan beri İstinye Park’ta hizmet veriyor.

Lale Devri Düğün Listesi ile en “özel” hediye sizinkisi olacak hem de gelinin en çok istediğinden…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT