“Land Rover Experıence” Macerası Toyiki’de Start Alıyor

Alışveriş Alışveriş “Land Rover Experıence” Macerası Toyiki’de Start Alıyor

Tarihler: 17 Haziran 2009 Çarşamba ~ 17 Temmuz 2009 Cuma

Firma: Toyiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 17, 2009 ~ Tem 17, 2009
“Land Rover Experıence” Macerası Toyiki’de Start Alıyor
Babalar Günü’nde Toyiki’den müthiş fırsat...Sadece Toyiki’lerden kazanacağınız bir bilet sayesinde, dünyanın en ünlü 4x4 markası Land Rover ile macera dolu bir deneyim yaşamaya ne dersiniz?
Toyiki mağazalarında küçükleri olduğu kadar büyükleri de büyüleyen uzaktan kumandalı Land Rover’lardan alan ilk 250 kişi, Kemerburgaz’da Land Rover Experience Center’da off road programına katılma fırsatı yakalayacak.

Toyiki, sıra dışı fırsatlar sunmaya tam gaz devam ediyor. Türkiye genelindeki 33 Toyiki mağazasında, 99 TL’den satışa sunulan uzaktan kumandalı Land Rover alan ilk 250 kişi, 100 Euro değerindeki Land Rover Experience biletine sahip olma hakkı kazanacak. Babalar Günü’nde farklı bir hediye sunmak isteyen çocuklar için iyi bir alternatif olabilecek sınırlı sayıdaki biletler, mini Land Rover ile Toyiki mağazalarında…
Hızlı davranarak 100 Euro değerindeki bilete sahip olan ilk 250 kişi, Land Rover Experience İstanbul Kemerburgaz merkezinde uygulanan “Yarım Gün Macera” programında, Land Rover`ların arazi şartlarındaki performansı hakkında temel teknik bilgiler, off road teknikleri, standart uygulamalara ilişkin teorik bilgi sahibi olmanın yanı sıra Land Rover’ın en gözde modelleri Freelander 2 veya Discovery 3 ile öğrendikleri bilgileri pratik yapma şansı yakalayacaklar. Sabah 09:00 - öğlen 12:00 saatleri arasındaki kişiye özel ya da grup olarak verilebilen bu programda, bilet sahibi olan katılımcılar araçları kullanabiliyor ve her araçta en fazla 3 adet katılımcı bulunabiliyor. Etkinlikteki doluluk oranı göz önünde bulundurularak bileti olmayan misafirler araç dışında misafir edileceklerdir. Bilete sahip olduktan sonra, katılımcılar 0212 337 66 55 numaralı telefondan rezervasyon gerçekleştirerek bu eşsiz maceraya katılabilecek.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT