Lava`dan Tüm zamanların kokusu: Lavanta

Alışveriş Alışveriş Lava`dan Tüm zamanların kokusu: Lavanta

Tarihler: 27 Şubat 2006 Pazartesi ~ 28 Şubat 2006 Salı

Firma: Mavi Jeans Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2006 ~ Şub 28, 2006
Lava’dan Tüm zamanların kokusu: Lavanta

İletişim Danışmanı Sibel Asna’nın İzmit yaylasındaki Akmeşe’de yetiştirdiği lavantalarla hazırlanan Lava ürünleri, özel tasarımlarıyla Mavi Jeans mağazalarında satışa sunuldu.

İlk kez 2005 yılında üretilmeye başlanan ve Pabetland’da satışa sunulan Lava ürünlerine artık Mavi Jeans’in Metrocity, Cevahir ve Akmerkez mağazalarından da ulaşılabiliyor.

“Lava” Nasıl Doğdu
Lavanta adıyla bildiğimiz Lavandula Angustifolia’nın üretimi, Türkiye’de daha çok Akdeniz bölgesinde gerçekleştiriliyor. Marmara bölgesindeki üretim ise ilk kez, A&B İletişim A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Asna tarafından İzmit Akmeşe’de gerçekleştirildi. Köy sakinlerine yeni bir iş alanı öneren markanın logosu, Grafik Tasarımcı Bülent Erkmen, ambalaj ise Crea Baby tarafından tasarlandı. Hazırlanan özel keseler “Lava” markasıyla tüketiciye sunuldu. Lavantanın tohumları, köyde yaşayanlar tarafından şafakta güneş yükselmeden toplanıyor, özel ortamlarda kurutuluyor, eleniyor ve tüketiciye sunuluyor.




istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT