Lazzoni`den 17 Haziran`a Kadar Sürecek İndirim Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Lazzoni`den 17 Haziran`a Kadar Sürecek İndirim Kampanyası

Tarihler: 03 Haziran 2011 Cuma ~ 17 Haziran 2011 Cuma

Firma: Lazzoni

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 3, 2011 ~ Haz 17, 2011

En seçkin mobilya firmalarından biri olan LAZZONI’nin, mayıs ayında başlattığı indirim kampanyası, tüm yurtta büyük ilgi gördü. 17 Haziran’a kadar devem edecek olan, toplam alışveriş tutarı arttıkça, indirim oranının da arttığı kampanya, genç çiftlere tüm evlerini Lazzoni’den ev döşeme fırsatı sunuyor.

LAZZONI’nin tüm ürünlerinde geçerli olan kampanyada, toplam alışveriş tutarına bağlı olarak, farklı ödeme seçeneklerine göre birbirinden cazip indirimler yer alıyor. Kampanya kapsamında toplamda 15.000 TL, 15.001-35.000 TL arası ve 35.001 TL üzerindeki alışveriş tutarları için farklı indirim oranları uygulanıyor. İndirim oranları, İş Bankası Maximum Kart’a 2+8 Taksit seçeneğinin yanı sıra, kredi kartına tek çekim ve nakit alışveriş biçimlerine göre farklılık gösteriyor.

Yaz aylarında yepyeni bir hayat kurmaya hazırlanan, yeni evlenecek çiftlere ve evlerini yenilemek isteyen ailelere büyük fırsat sağlayan kampanya yurt genelinde büyük ilgi görüyor. LAZZONI ülke çapındaki mağazalarında, modern ve şık ürünlerini beğeni düzeyi yüksek müşterileri ile buluşturuyor. “Düşle yaşa” sloganıyla yola çıkan LAZZONI, müşterilerine sadece kaliteli ürünler değil, yepyeni bir yaşam tarzı vaat ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT