Lee Double Denim Look Dönemi İle Modaya Yön Vermeye Devam Ediyor

Alışveriş Alışveriş Lee Double Denim Look Dönemi İle Modaya Yön Vermeye Devam Ediyor

Tarihler: 12 Mayıs 2011 Perşembe ~ 12 Haziran 2011 Pazar

Firma: Lee®

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2011 ~ Haz 12, 2011

İlkbaharın tatlı esintileri sona erip, yazın güneşli yüzü kendini iyice göstermeye başlarken gardırop hazırlıkları devam ediyor. Lee 2011 İlkbahar/Yaz sezonunda da stilinden ödün vermeden hem rahat ve hafif giyinmek hem de şık olmak isteyenlerin tercihi oluyor. Her sezon olduğu gibi yaz sezonunda da gardıropların vazgeçilmez jean’ler olurken, double denim akımı bu yaza damgasını vuruyor.

2011 Yazı Açık Mavi ve Beyaz’ın Uyumu ile Renkleniyor, Double Denim’in Vazgeçilmez Renkleri Ortaya Çıkıyor
Denimin ikonik markası Lee, 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu ile koca bir kutu dolusu denim yeniliği getiriyor. Mevsimler değiştikçe mavinin tonları da değişiyor, jean renklerine de yeni bir tarz kazandırıyor. Denim üzerine denim ve workwear tarzı mavi ve beyaz denimlerle kombin oluyor.

Bu İlkbahar/Yaz sezonunda da jean kullanımı artmaya devam ederken, jean pantolonlar, jean gömlekler ve jean ceketlerin hep beraber kullanılacağı “double denim look” dönemi yazın vazgeçilmez trendi oluyor. Geçen sene başlayan jean ceket akımı zenginleşerek devam ediyor, jean gömleklerin boyları uzayarak elbise gibi de kullanılabiliyor.

A Lee Don’t Lie Kampanası da Double Denim Look’u İşaret Ediyor
Lee, Mart ayında başlayan “A Lee Don’t Lie” ile, herhangi bir kaygı duymaksızın dünya modasına yön veriyor. Lee, kampanya görsellerindeki seçimlerinde de yansıttığı gibi, “double denim look” akımını destekliyor. Marka yeni kampanyası ile “Lee her zaman Lee’dir ve gelecekte de bu böyle olacaktır” mesajını iletiyor.

Lee markası yüksek kaliteli, dürüst ve gerçek giyim ürünleriyle tanınmaktadır ve bu hiçbir zaman değişmeyecektir vurgusunu yapıyor. 122 yaşındaki marka, Mart ayında başlayan reklam kampanyası “A Lee Don’t Lie” ile, Lee’nin benzersiz geçmişinden öğrendiği bir dersin altını çizmeyi amaçlıyor: “Kendileri gibi olmaya devam edenler her zaman doğru kalır”.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT