Levi’s® Yılbaşı Hediyesi Almak Ayrıcalıktır!

Alışveriş Alışveriş Levi’s® Yılbaşı Hediyesi Almak Ayrıcalıktır!

Tarihler: 15 Aralık 2010 Çarşamba ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Levi’s®

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2010 ~ Ara 31, 2010

Hediyesi Levi’s®’tan olanlar yeni yıla mutlu girecek. Levi’s® jaenler, bir kült olarak en çok tercih edilen hediyeler arasında yer alıyor. Levi’s®’ın atkı, şal, çanta, cüzdan, anahtarlık gibi aksesuarları, tarzını öne çıkarmak isteyenler için ideal. Tunikleri, jeggingleri, mont ve kabanları ise her ortamda fark edilmenizi sağlıyor.

Klasikleşmiş bir hediye: Levi’s® jeans
Hediye paketini açtığında bir Levi’s® jeanle karşılaşmak kimi mutlu etmez ki! Jean’in yaratıcısı Levi’s® klasikleşmiş ve artık bir moda kültü haline gelmiş jean modellerinin yanı sıra çok farklı jean koleksiyonları da sunuyor. Ünlü Fransız modacı Jean Paul Gaultier tarafından tasarlanan ve sadece belirli Vakkorama mağazalarında satılan çok özel koleksiyondaki jeanler Levi’s®’ın özgür ruhu yansıtıyor. Kadınlara özel Levi’s® Curve ID serisi ise markanın son dönemde en çok adından söz ettiren koleksiyonu olarak ideal bir hediye alternatifi oluyor.

Tunikler ve jegginler birbirini tamamlıyor
Feminenliğe önem veren kadınlara bir jegging, bir tunik ya da her ikisini birden hediye edebilirsiniz. Levi’s® kadın koleksiyonundaki tunikler jegginglerle kombinlenerek hem çekici, hem de modern bir görüntü elde edebiliyor. Bu kombinasyonda jeggingler bacakları sıkıca sararak daha ince görünmelerini sağlıyor. Tunik ise, varsa fazlalıkları kapatıyor. Koleksiyondaki minik elbiseleri andıran tunikleri giyenler ise daha çocuksu bir havaya bürünüyor.

Levi’s® mont ve kabanları havalı mı havalı
Levi’s® mont ve kabanları, soğuktan ve yağmurdan korunurken tarzından ödün vermek istemeyenlerin favorisi oluyor. Son derece rahat ve kullanışlı olan bu mont ve kabanlar her ortamda giyilebiliyor.

Levi’s® aksesuarlarla modern bir dokunuş
Serin havaların en havalı kıyafet tamamlayıcıları atkı ve şallardır. Sadece bir Levi’s® atkı veya şal ile hem modern hem de havalı olmak hiç de zor değil. Farklı renk seçenekleriyle sunulan Levi’s® çantalar tarzınızı ortaya koyarken fonksiyonellikten de ödün vermiyor. Bu çantaların bazı modelleri bilgisayarlarından ayrılamayanlar için de ideal çünkü çantanın içinde bilgisayar gözü de mevcut.

Levi’s® cüzdanlar fonksiyonel olmanın yanında aynı zamanda son derece karizmatik bir duruşa sahipler. Levi’s® anahtarlıklar çantadan çıkardığınızda ise bütün bakışlar onların olduğu tarafa döner, çünkü kesinlikle sıradan değiller!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT