Lezita Piliç Baget Ramazan Sofralarında Harikalar Yaratıyor

Alışveriş Alışveriş Lezita Piliç Baget Ramazan Sofralarında Harikalar Yaratıyor

Tarihler: 27 Temmuz 2011 Çarşamba ~ 27 Ağustos 2011 Cumartesi

Firma: Lezita

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 27, 2011 ~ Ağu 27, 2011

Ramazan ayında herkes sevdikleri için en özel iftar ve sahur sofralarını hazırlamak ister. Kaliteli ve hijyenik ürünleri ile hayata lezzet katan Lezita, pratik ve sağlıklı Piliç Baget ürünü ile Ramazan ayı süresince, en kısa sürede özenli sofraların hazırlanabilmesini sağlıyor. Güzel bir iftar sofrası hazırlamak, vakit sınırlı olsa dahi Lezita Piliç Baget ile mümkün. Lezita Piliç Baget biraz yaratıcılıkla, çeşitli soslar, pişirme ve servis yöntemleri ile Ramazan sofralarında harikalar yaratıyor.

Ramazan ayında sevdikleri için yine en özenli ve sağlıklı sofraları hazırlamak isteyenlerin imdadına, ürünlerini “Hayatın lezzeti” sloganı ile sunan Lezita yetişiyor. Lezita Piliç Baget, Ramazan sofraları için sınırlı vakte sahip olanlara ya da yeni alternatifler arayanlara pratik ve lezzetli bir çözüm sunuyor. En lezzetli Ramazan sofralarını, en hızlı ve pratik şekilde hazırlamak için Lezita Piliç Baget ile mutfağa girmek yeterli.

Lezita Piliç Baget çeşitli soslarla çok farklı lezzetlerde hazırlanabiliyor, pilav ve salata ile farklı şekillerde servis edilebiliyor. İster kalabalık iftar davetleri olsun, isterse aile bireylerini buluşturan sofralar olsun Lezita Piliç Baget ile her zaman, herkesi mutlu edecek lezzetler elde edilebiliyor.

Lezita’nın sağlıklı ve hijyenik ürününün en önemli özelliği kısa sürede hazırlanabilmesi. Pratikliği ile dikkat çeken Lezita Piliç Baget ile saatler harcanmış gibi duran Ramazan sofraları hızla hazırlanabiliyor. Ürün, hafif olması özelliği ile sahur yemekleri için de ideal bir alternatif sunuyor.

Hayatın lezzetine lezzet katmayı, insanların yaşam kalitesini yükseltirken, aynı zamanda hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlayan Lezita, taze piliç etinden pratik ürünlere, dana eti ile üretilen şarküteri ürünlerinden yumurtaya kadar tüm ürün kategorilerinde kaliteye, doğallığa ve lezzete odaklanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT