LG`den Mobil yaşayanlara Özel: Led Projektör

Alışveriş Alışveriş LG`den Mobil yaşayanlara Özel: Led Projektör

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 05 Haziran 2009 Cuma

Firma: LG Projektör

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ Haz 5, 2009
LG’DEN MOBİL YAŞAYANLARA ÖZEL: HS102G LED PROJEKTÖR
PROJEKTÖR TAŞIMAK HİÇ BU KADAR KOLAY OLMAMIŞTI

LG Electronics, ultra mobilite sağlayan yeni LED projektörü HS102G’yi tüketicilerin beğenisine sundu. Avuç içine sığan bu muhteşem projektör, 780 gram ağırlığıyla hayatı kolaylaştırıyor.

Taşınabilirlik ve fonksiyonellik bakımından projektör anlayışına yepyeni bir boyut kazandıran HS102G LED Projektör, LG Electronics tarafından mobil bir hayat sürenler için özel olarak tasarlandı. LG’nin yeni LED projektörü HS102G, 154 x 117mm boyut ve 780 gram ağırlığıyla avuç içine sığabiliyor. Bu mini boy LED projektör, büyük boy standart bir projektörün özelliklerinden çok daha fazlasını sunuyor.

LG HS102G, 160 ANSI lümen yüksek parlaklığı ile LED projektörler arasında rakiplerine göre en çok parlaklık sağlayan ürün olma özelliğini taşıyor. Ayrıca, 2000:1’lik kontrast oranıyla HS102G, kullanıcılara net ve canlı renklerle, yüksek resim kalitesi sunuyor. Bu da, görüntünün gerçek ve doğal renklerde yansımasını sağlıyor. Projektör, standart 4:3 en-boy oranında 800 x 600 SVGA için ideal seviyeye getirildi. En iyi görüntü yansıtma ebadı 1,6m’de 60 inç olup, keskin ve net bir resim meydana getiriyor.

LG HS102G’de bulunan LED lambası %100 cıvasız ve atılan ampullerden arınmış olduğu için, projektörün çevreyle dost olmasını sağlıyor. Aynı zamanda düşük güç tüketimi (ECO 60W) projektörün kullanımı sırasında daha az CO2 üretilmesine yarıyor. LED lambası sayesinde 30 bin saate kadar kullanım ömrü sunan LG HS102G, aynı zamanda oldukça sessiz çalışıyor.

Gerçek anlamda mobilite HS102G’nin bir başka güçlü yönü. DivX filmlerini, JPEG görsellerini ekrana yansıtıyor ve bilgisayara bağlanma ihtiyacını ortadan kaldırarak doğrudan USB kaynağından yerleşik stereo hoparlörlerini kullanarak MP3 dosyalarını çalabiliyor. 1 watt mono hoparlörü bulunan HS102G LED Projektör, ekstra bir hoparlöre gerek kalmadan ses çıkışı sağlayabiliyor ve Harici pil opsiyonu sayesinde prize takmadan 2 saat çalışabiliyor.

Taşınabilirliğin, çok yönlülüğün ve güvenilirliğin göz alıcı bir kombinasyonu olan LG HS102G LED projektör, mobil yaşama bambaşka bir boyut geliyor. Avuç içine sığacak kadar küçük olmakla birlikte, çok çeşitli cihazlara bağlanabiliyor ve şaşırtıcı ölçüde uzun bir lamba ömrü ve eşsiz resim kalitesi sunuyor. Ultra mobil, gerçek siyah renkli, yumuşak tuş takımlı LED projektör LG HS102G, hem iş hem de eğlence amaçlı kullanım için ideal.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT