LG'nin Yeni Nesil Monitörleriyle Gözleriniz Bayram Edecek

Alışveriş Alışveriş LG'nin Yeni Nesil Monitörleriyle Gözleriniz Bayram Edecek

Tarihler: 10 Ocak 2012 Salı ~ 10 Mart 2012 Cumartesi

Firma: LG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 10, 2012 ~ Mar 10, 2012

Üstün teknolojiye sahip yeni LG monitörler, MersaSistem güvencesi ile Türkiye’de

LG’nin yeni nesil monitörleriyle gözleriniz bayram edecek

Güney Kore’nin teknoloji devi LG Electronics, bilgisayar kullanıcılarını mükemmel görüntüyle buluşturacak yeni nesil monitörlerinin satışına başladı. IPS teknolojisiyle üretilen ve Türkiye’de ilk defa MersaSistem güvencesiyle satışa sunulan monitörler görüntü kalitesiyle bilgisayar başında çalışma, film izleme ya da oyun oynama keyfini ikiye katlıyor. Üstün teknolojilerinin yanısıra tasarımlarıyla da dikkat çeken yeni nesil LG monitörlerin 3D seçeneği ile boyutların dışına çıkacaksınız

Yıldız Bilişim Grubu Şirketleri’nden MersaSistem, dünya bilişim devlerinin en yeni ürünlerini Türkiye’deki teknoloji tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Güney Koreli LG Electronics’in Türkiye distribütörü olan MersaSistem, bilgisayar kullanıcıların yeni bir deneyim yaşatmayı vaad eden LCD ve LED monitörlerin satışına başladı.

GÖZLERİNİZ İÇİN DAHA FAZLA KONFOR

IPS (In-Plane Switching) teknolojisiyle üretilen yeni monitörler, yüksek tepki süreleriyle gerçeğe yakın görüntü, yüksek görüş ve renk kalitesiyle kullanıcısına mükemmel bir deneyim sunuyor. Sahip olduğu gelişmiş teknik özelliklerle geniş bir kullanıcı grubuna hitap eden IPS serisi monitörler, Dual Package (İkili Paket) adı verilen yeni bir özelliği de üzerinde barındırıyor. Bu özellik sayesinde bilgisayar tutkunları masaüstlerine ikinci bir monitörü kurmak ya da görüntüyü iki monitöre yaymak için uğraşmak zorunda kalmayacak. 21.5 ve 23 inç’lik iki farklı seçeneği bulunan yeni nesil monitörler, yüksekliği ayarlanabilir stand ile birlikte geliyor.

KUSURSUZ 3D GÖRÜNTÜLER

Türkiye’de ilk defa MersaSistem güvencesiyle satışa sunulan yeni nesil monitörlerin en iddialısı ise D2342P. Rakip ürünlere nazaran üstün özelliklerle donatılan ürün, FPR teknolojisi ile 3 boyutlu oyun ya da filmlerde titreşim ve parazitler tarihe karıştırıyor. Monitörle birlikte hediye edilen LG Cinema 3D gözlüğü sayesinde iki kat daha parlak ve canlı görüntülere ulaşan kullanıcılar, Green IT kategorisinde üretilen ürün sayesinde enerji tüketimini minimuma indirecek. 3 boyutlu film ve oyunların tadına varmak için ilave masraf ve bağlantı karmaşasına da son veren LG’nin sinema keyfini evlere taşıyan D2342P 3D monitörünün özellikleri ise şöyle:

Ekran: Yeni nesil 23inç 3D LED Monitör
Görüntü oranı: 16:9
Çözünürlük: 1920x1080p Full HD
Kontrast oranı: 5.000.000:1
Tepki süresi: 5 MS
Görüş açısı: 170 derece
Bağlantılar : HDMI, DVI-D, D-Sub bağlantıları
Ek özellikler: 2D-3D çevirimi
Gözlük: LG Cinema 3D pilsiz
Fiyat: 479 Dolar + KDV


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT