Ligne Roset Tasarım ve Konforu Cemia’da Buluşturdu

Alışveriş Alışveriş Ligne Roset Tasarım ve Konforu Cemia’da Buluşturdu

Tarihler: 12 Kasım 2007 Pazartesi ~ 17 Kasım 2007 Cumartesi

Firma: Ligne Roset

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2007 ~ Kas 17, 2007
Ligne Roset Tasarım ve Konforu Cemia’da Buluşturdu
Mobilyada özgünlüğün vazgeçilmez ismi Ligne Roset esintisi, yatak odalarında da devam ediyor. Ligne Roset’nin yeni Cemia serisi, yatak odalarında minimalist bir rüzgar estiriyor.

Özgün tasarımlı mobilyalara imza atan dünyaca ünlü Fransız markası Ligne Roset, tüm modelleriyle yaşanılan mekanlara zarafet katıyor. Ligne Roset tarafından ülkemizde sunulan en yeni model olan Cemia, yatak odalarında özgünlüğün vazgeçilmez bir unsur olduğunu düşünenlerin büyük beğenisini kazanıyor.

Farklı ve içselleştirdiği yorumlarıyla tanınan ünlü tasarımcı Peter Maly tarafından hazırlanan Cemia serisi, 1990’ların Zen minimalizmi ile 1960’ların organik formlarını tek bir anlayışta bir araya getiriyor. Köşelerdeki farklı yorumuyla dikkat çeken Cemia, yatak odalarına bambaşka ve rahat bir görünüm kazandırıyor. Cemia karyola, komodin, şifoniyer, gardırop ve TV ünitesiyle tasarım, konfor ve rahatlığı benzersiz bir anlatımda buluşturuyor.

Bir evin tüm dekorasyon ihtiyacını karşılayabilecek genişlikte bir ürün yelpazesine sahip olan Ligne Roset hakkında bilgi almak için 0(212) 270 82 30/31 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ligne Roset konsept mağazaları Etiler Nispetiye Caddesi, No:1/1 1. Levent’te, Kemerburgaz şubesi ise Göktürk Beldesi İstanbul Cad.No.6 Kat 1 Kemerburgaz’da (Tel: 0212 322 01 67) sizleri bekliyor. İnternet üzerinde ise www.ligneroset.com.tr adresinden de Ligne Roset ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi alınabiliyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT