Linens’ten Perde ve Döşemelik Kumaş Alanlara Özel Kampanya

Alışveriş Alışveriş Linens’ten Perde ve Döşemelik Kumaş Alanlara Özel Kampanya

Tarihler: 07 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 08 Mayıs 2007 Salı

Firma: Linens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2007 ~ May 8, 2007

Linens’ten perde ve döşemelik kumaş alanlara özel kampanya

Ev Güzellik Merkezi Linens, farklı renk ve desen seçenekleri ile kombinlenebilen perde ve döşemelik kumaşlarda WorldCard sahiplerine özel avantajlar sunuyor.

Hem modern hem de klasik zevklere hitap eden perde ve döşemelik kumaşları ile dikkat çeken Linens, farklı desen ve model alternatiflerine sahip perde ve döşemelik kumaşlarda, 23 Nisan – 30 Haziran tarihleri arasında WorldCard sahiplerine özel fırsatlar sunuyor.

Perde ve döşemelik kumaşlarda hayata geçirilen kampanya süresince Linens, WorldCard sahiplerine 8 taksit yerine 12 taksitle ödeme fırsatı ayrıca tek ödemede 10 kat Worldpuan kazanma olanağı sunuyor.

Yeni evlenenler ve bu bahar evini yenilemek isteyenler için ideal olan Linens perde ve döşemelik kumaşlar birbirleri ile kombinli olarak kullanılabiliyor. Öte yandan Linens mağazalarında bulunan bilgisayar ortamındaki “Desen Giydirme Programı” ile müşterilerin taleplerine göre beğenilen model ve ürün kullanılarak perde tasarımları hazırlanıyor. Böylece Linens müşterileri, perdelerinin son halini daha yapılmadan önce görüp daha rahat karar verebiliyor. Ardından “A’dan Z’ye Perde Hizmeti” ile tüm perde çeşitleri için müşterilerin isteği doğrultusunda evlere gidilerek ölçü alınıyor ve istenen modelde dikim işlemi gerçekleştirildikten sonra pencerelere monte ediliyor.

Müşteriler ayrıca Linens’in ev tekstili alanındaki uzman personelinden dünya perde ve döşemelik modası kumaşların seçimi, en çok tercih edilen renkler, modeller ve dekorasyon gibi konularda danışmanlık hizmeti de alabiliyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT