Lipton Ice Tea Hararet Avcıları Yolda

Alışveriş Alışveriş Lipton Ice Tea Hararet Avcıları Yolda

Tarihler: 03 Haziran 2011 Cuma ~ 15 Temmuz 2011 Cuma

Firma: Lipton Ice Tea

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 3, 2011 ~ Tem 15, 2011

Lipton Ice Tea Hararet Avcıları ve markanın reklam yüzü, ünlü teknik direktör Yılmaz Vural Türkiye’nin hararetini düşürmek için yola çıkıyor. Lipton Ice Tea, 17 ilde ve ilçelerinde gerçekleştirilecek eğlenceli ve sürpriz gösterilerle Türkiye’nin hararetini dindirecek.

Türkiye’nin hararetini düşüren Lipton Ice Tea, bu yıla eğlenceli etkinliklerle imza atmaya hazırlanıyor. Lipton Ice Tea, Hararet Avcıları Türkiye’nin hararetini düşürmek için 17 ili gezerek şehir merkezleri ve ilçelerinde yapılan eğlenceli etkinliklerle bir festival havası yaratıyor. Yaklaşık bir buçuk ay sürecek etkinlikler kapsamında Lipton Ice Tea, Edirne, İzmit, Adapazarı, Bursa, Ankara, Samsun, Trabzon, Kayseri, Adana, Konya, Antalya, Mersin, Muğla, Aydın, İzmir, Balıkesir ve İstanbul olmak üzere toplam 17 ilin hararetini düşürecek. Ayrıca Lipton Ice Tea’nin reklam yüzü ve spor dünyasının renkli ismi ünlü teknik direktör Yılmaz Vural’da Bursa, Samsun ve Kayseri olmak üzere 3 ildeki gösterilere katılarak etkinliğe destek verecek.

3 Haziran – 14 Temmuz Tarihleri Arasında Gerçekleşecek Etkinliklerde Lipton Ice Tea Hararet Avcıları araçları 17 ilin şehir merkezi ve ilçelerine özel müzikler eşliğinde ve konvoy halinde gelerek şehir meydanını tam anlamıyla sarıya boyayacak ve tam bir karnaval havası yaşatacak. Daha sonra bariyerlerle aktivite alanında Lipton Ice Tea çadırı ve Dj ve MC eşliğinde bir sahne kurulacak. Tüm gün sürecek etkinlikte katılımcılar bol bol Lipton Ice Tea içerek hararetlerini dindirirken, DJ performansı ile coşacaklar ve sürpriz yarışmalar ile de eğlenceye doyacaklar. Eğlence devam ederken de Lipton Ice Tea motosikletleri şehir içinde belli zaman aralıklarıyla turlayarak halkı eğlenceye davet edecekler.

PepsiCo İçecek Şirketi Meyveli Gazlı İçecekler ve Lipton Ice Tea Pazarlama Müdürü Ayça Mutluer Bayraktar ise yaptığı açıklamada şunları söyledi : “Biz “Hararetle İsteyiniz” sloganımız için Türk halkının hararetli, tipik Akdeniz insanı olmasından yola çıktık. Duygularını dışa vuran, beden dilini çok kullanan bir milletiz. Çabuk hararetlenip, çabuk sakinleşiyoruz. Hararetimiz yükseldiğinde ise dindirmek için büyük bir serinliğe ihtiyacımız var. O serinlik de sadece Lipton Ice Tea’de bulunduğu için Türkiye’nin sıcak şehirlerini dolaşarak yazın en sıcak günlerinde şehirlerin eğlenerek ve Lipton Ice Tea içerek hararetini düşürmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Ziyaret Edilecek Şehirler ve Tarihleri:
3 Haziran – Edirne
5 Haziran – İzmit
6 Haziran – Adapazarı
7 Haziran – Bursa
9 Haziran – Ankara
11 Haziran – Samsun
14 Haziran – Trabzon
17 Haziran – Kayseri
19 Haziran – Adana
20 Haziran – Mersin
22 Haziran – Konya
24-26 Haziran – Antalya
28 Haziran - 3 Temmuz – Muğla
5 – 6 Temmuz – Aydın
8 -10 Temmuz – İzmir
11 -14 Temmuz – Balıkesir
15 Temmuz - İstanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT