Londra Soho’dan Dünyaya Uzanan Tat

Alışveriş Alışveriş Londra Soho’dan Dünyaya Uzanan Tat

Tarihler: 21 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 11 Ağustos 2008 Pazartesi

Firma: Chivas Royal

Adres: Ayrıntılı bilgi için Ömer Özsan ilgili telefondan aranabilir. Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 288 71 42-43

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2008 ~ Ağu 11, 2008

Chivas Royal

Dünyanın en yumuşak içimli ve en zengin aromalı viskisi Chivas Regal ile hazırlanan Chivas Royal, dünya ile birlikte Türkiye’de trend haline geliyor.

Londra Soho’da bulunan Alphabet Bar’ın sahibi Andrew Maillard tarafından yaratılan, daha sonra tüm İngiltere ve Avrupa’ya yayılan bu özel kokteyl sadece Chivas Regal kullanılarak hazırlanabiliyor. Londra sokaklarından dünyaya yayılan bu özel tat, özellikle yaz aylarında aperitif olarak tercih sebebi. Yumuşak içimli tadıyla, serinletici ve rahatlatıcı bir etkiyle ön plana çıkıyor. Arkadaşlar arasında paylaşılan özel anların viskisi Chivas Regal’in bu özel kokteyli, şampanya bardağındaki sunumuyla kutlamalar için de mükemmel bir seçim oluşturuyor.

Avrupa’nın prestijli kulüplerinde ve kraliyet partilerinin menülerinde özellikle tercih edilen, Chivas Royal, Türk cemiyet hayatı tarafından da büyük ilgi görüyor.

Chivas Royal Kokteyl Tarifi
Malzemeler:
25 ml Chivas Regal
20 ml elma suyu
20 ml gazoz
20ml tonik
Yeşil Elma Dilimleri
Hazırlanışı:
Şampanya bardağına 2 adet küp buz üzerine Chivas Regal ve Elma suyu ekleyin,üzerine tonik ve gazoz ilave edin. Kokteylinizi önceden doğradığınız yeşil elma dilimleriyle süsleyerek servis yapın.

CHIVAS REGAL
19. yüzyılda James ve John Chivas tarafından yaratılan Chivas Regal, dünyanın en yumuşak içimli ve en zengin aromalı viskisidir. Toplam satışı 30 milyon şişeyi geçen Chivas Regal, 140 ülkede dağıtımı yapılan lüks İskoç viski pazarında efsaneleşmiş bir markadır.

Her viski tadını üretildiği bölgeden almaktadır. Chivas harmanındaki dengeli ve ayrıcalıklı tat, bu temel kural göz önünde bulundurularak viskinin profesyonelce damıtılması ve olgunlaştırılması sürecindeki deneyime dayanmaktadır. Chivas Regal’in üreticisi Chivas Brothers’ın içki sektöründe büyük bir önem taşıyan ve otorite olarak kabul edilen IWSC (Uluslararası Şarap ve İçki Yarışması) “En iyi Damıtımevi” ödülünü 4 sene içerisinde 3 kez kazanması bu gerçeği açıkça doğrulamaktadır. 1940’lı ve 50’li yıllarda Frank Sinatra ve arkadaşlarının gittiği Las Vegas’ın ünlü barlarında, günümüzde Madonna ve Guy Ritchie’nin evlilik töreninde, Oscar törenlerinin yapıldığı Mortons isimli muhteşem barda, Francis Ford Coppola’nın keyifli sonbahar partilerinde veya Hollywood’un özel gecelerinde görebileceğiniz Chivas Regal’in Türkiye dağıtımı, Pernod Ricard firmasınca yapılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT