Lorems’ten Sevgililer Gününe Özel İndirim Fırsatları

Alışveriş Alışveriş Lorems’ten Sevgililer Gününe Özel İndirim Fırsatları

Tarihler: 01 Şubat 2012 Çarşamba ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Lorems

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2012 ~ Şub 14, 2012

Network marketing alanında Türkiye’nin en büyük yapılanması olan LOREMS, 14 Şubat sevgililer gününü kapsayan Ocak – Şubat kataloguyla yüzde 50’ye varan indirim fırsatları sunuyor. Sevdikleri için 14 Şubat’ı ayrıcalıklı kılmak isteyenler tekstilden kozmetiğe kişisel bakım ürünlerinden takı çeşitlerine kadar binlerce seçeneğe en uygun fiyatlarla LOREMS’den ulaşabilecek.

Beş binden fazla ürünüyle Network marketing alanında Türkiye’nin en büyük yapılanması olan LOREMS, sevgiler gününde sevdiğini mutlu etmek isteyenler için birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor. 14 Şubat’ta aşkınıza verdiğiniz değeri göstermek için tekstilden kozmetiğe kişisel bakım ürünlerinden takı çeşitlerine kadar binlerce seçeneği aynı yerde bulabileceğiniz tek marka olan LOREMS, Ocak - Şubat aylarını kapsayan özel kataloguyla yeni sezon ürünlerinde yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.

Renkli alışverişin adresi LOREMS, bayan giyim grubunda özel tasarımlarıyla gündelik hayatınıza şıklık katacak elbiselerden pantolonlara kazaklardan gömleklere kadar yüzlerce alternatifle 14 Şubat’ı karşılıyor. Farklı renk ve beden seçenekleriyle her yaş grubuna hitap eden kaliteli ürünleriyle dikkat çeken LOREMS, abiye elbise seçenekleriyle de 14 Şubat gecesi gidilecek özel yemeklere şıklık katıyor.

Takı grubunda altın kaplama alyans ve zirkon tektaş yüzüklerle bu özel günde aşkını itiraf etmek isteyenleri de unutmayan LOREMS, bu iki ürün grubunda yüzde 50 indirime gidiyor. Rengârenk mine kaplamalı kolyeler, yüzükler ve deri kayışlı mine bileklikleriyle anlamlı hediye seçenekleri sunan firma tüm bu ürün gruplarında 17.50 TL’den başlayan fiyatlarla tüketicisiyle buluşuyor.

Yakut, zümrüt ve zirkon taş işlemeli otantik bileklikleri, kelepçe ve özel tasarımlı sedir bileziklerinde bu özel ay için yüzde 40 indirim yapan LOREMS, 45 cm çapındaki özel taşlarla bezenmiş kolyelerini zincir hediyesiyle satışa sunuyor. İncinin zarafetinden vazgeçmek istemeyenleri de unutmayan LOREMS, inci taşlı rodyum kaplamalı takı setleriyle 14 Şubat’a aşkın zarafetini getiriyor.

Altı yüz km’ye kadar bir günde, altı yüz km’den sonra da iki günde teslimat yapan LOREMS hakkında daha fazla bilgi için www.lorems.com.tr adresini ziyaret edilebilir ya da 444 37 65 (EROL) numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT