LUSH’dan Sevgiliye Özel “Güller”

Alışveriş Alışveriş LUSH’dan Sevgiliye Özel “Güller”

Tarihler: 01 Şubat 2012 Çarşamba ~ 01 Şubat 2012 Çarşamba

Firma: LUSH

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2012 ~ Şub 1, 2012

Tamamen el yapımı ve taze hammaddelerden oluşan ürünleriyle dikkat çeken LUSH, sevgililer gününe özel “gül” özlü ürünleriyle raflarını süslüyor. Eski çağlardan beri aşkın, güzelliğin, saflığın ve sevginin sembolü olarak kullanılan “güller” LUSH sayesinde sevgiliye verilecek en güzel armağanlara dönüşüyor.

Sevgilisini değişik ve özel hediyelerle şımartmak isteyenler, aradıklarını LUSH mağazalarında buluyor. “Taze”, “organik” ve “el yapımı” ürünlerin markası LUSH, sevgililer gününde gül içerikli ürünleriyle göz dolduruyor. Antidepresan, antiseptik, afrodizyak etkiye sahip ve E vitamini açısından zengin gül özlü LUSH ürünleriyle, aşkı ifade etmek çok kolay oluyor…

Pose Queen Balistic / Gül Kokulu Banyo Tuzu
Elma çiçeği, Larkspur ve Amaranth çiçeği yaprakları siz küvette batarken su üzerinde kalır ve sizin çiçek bahçesinde hissetmenizi sağlar.

Gül kokulu banyo tuzu; afrodizyak gül, eski çağlardan beri meditasyonda kullanılan Cistus yağı, bilinçaltının derinliklerine ulaşmak ve anılarımızı canlandırmak için laden reçinesi, sinir sistemimizi dengeleyici kokusu ile Sardunya yağı içeriyor. (9.90 TL)

Ro’s Argan Vücut Nemlendiricisi
Duşta hem cildi temizleyip, hem de nemlendirmek isteyen gül kokusu hayranları, Ro’s Argan vücut nemlendiricisine bayılıyor. Sadece Fas’ta yetişen, sayısı azaldığı için UNESCO tarafından korumaya alınan Argan ağacının çekirdeklerinden elde edilen yağ, anti-aging etkisiyle cildi besliyor. E vitamini bakımından zengin, sakinleştirici etkiye sahip gül yağı da içeren Ro’s Argan, kuru ciltler için benzersiz bir nemlendirici (59.90 TL)

Amandopondo
Limon, portakal yağı ve gül özü içerikli, hiç bir koruyucu katkı maddesi içermeyen katı banyo köpüğü Amandopondo stresten arınmak çok kolay oluyor. LUSH’ın bu harika ürününde ufak bir parça koparıp banyo küvetine atmak yeterli oluyor. (10.90 TL)

Imogen Rose
%100 saf gülyağı ve özü kullanılan Imogen Rose parfüm ayrıca fesleğen, bergamot, vetivert, tonka, orris de içeriyor. Imogen Rose parfüm; şişede, atomizer ve katı olarak üç farklı seçenekte sunuluyor. Parfümde kullanılan gül yağını Türkiye’den alan LUSH, kilo başına değerinden fazla ödeyerek, o bölgedeki bir köy okulunun yapılmasına katkıda bulunuyor.(30ml-99.90 TL, 10 ml spray-54.90 TL, katı parfüm-42.90 TL)

Beyleri de Unutmadık!!!

Dirty Body
Sprey Deodoranta alternatif olan Dirty Body, gün içinde canlanmak ve tazelenmek isteyen bakımlı beyler için benzersiz bir ürün olarak LUSH raflarında yerini alıyor. Sandağacı, neroli, nane ve kekik yağı, lavanta özünden oluşturulan hoş kokusu beyleri tüm gün canlı tutacak olan Dirty Body, sevgililer gününde mükemmel bir hediye seçeneği olarak dikkat çekiyor. (500 gr-44.90 TL)

Dirty tıraş kremi
İçeriğindeki yulaf ile Dirty Tıraş Kremi, daha yumuşak, nemli ve serinleten tıraş sağlıyor. Sevgilisinin cildine özen gösteren bayanlar için benzersiz bir hediye alternatifi olan Dirty Tıraş Kremi cildin beslenmesi katkıda bulunuyor. Özellikle kuru ciltler için bakım sağlayan Dirty, ekstra nem veren shea yağı, kızarıklık ve tahriş giderici lavanta ile bal içeriyor. (100 gr - 21.90 TL)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT