Magicform'un Candy Koleksiyonu ile Eğlenceli Bir Kışa Hazır mısınız?

Alışveriş Alışveriş Magicform'un Candy Koleksiyonu ile Eğlenceli Bir Kışa Hazır mısınız?

Tarihler: 29 Kasım 2011 Salı ~ 29 Ocak 2012 Pazar

Firma: Magicform

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2011 ~ Oca 29, 2012

Magicform, “The Gate” adını verdiği 2011-2012 Sonbahar/Kış Koleksiyonunda yer alan Candy serisindeki ürünler ile, eğlenceli bir kreasyona daha imza attı!

Magicform, “The Gate” Koleksiyonunda yer alan şeker temalı ürünleri, içindeki çocuğu her daim canlı tutmak isteyen kadınlar için tasarladı.

Lacivert, mavi ve pembe renkler ile hazırlanan lolipop ve dondurma desenli pijama takımlar, sezonun moda aksesuarı kurdele ile hayat buldu.

Makaron şeklindeki yastıklar, yatak odanızda farklı bir atmosfer yaratırken, lolipoplardan ilham alınarak hayata geçirilen ve yine fiyonk ile detaylandırılan dekoratif ürünler, soğuk kış günlerine, içinizdeki çocuğu uyandırarak başlamanız için birebir.

Candy Koleksiyonun en dikkat çekici parçalarından biri olan dondurma külahı tasarımındaki anahtarlıklar ise, sevdiklerinize hediye etmeniz için hazırlandı.

Magicform 2011-2012 Sonbahar/Kış Koleksiyonunu, markanın Türkiye’de 200’ü aşkın satış noktasında, Boyner ve Debenams zincirlerinde, Nişantaşı Valikonağı Caddesi, Kanyon, Ataköy A Plus ve Arena AVM’lerde bulunan konsept mağazalarında ve www.magicformshop.com online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT