Marshall Key Showroom`da Tülin Şahin`den Renkli Tüyolar

Alışveriş Alışveriş Marshall Key Showroom`da Tülin Şahin`den Renkli Tüyolar

Tarihler: 19 Kasım 2007 Pazartesi ~ 25 Kasım 2007 Pazar

Firma: Marshall Kalamış Key Showroom

Adres: Kalamış İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2007 ~ Kas 25, 2007
MARSHALL KEY SHOWROOM’DA TÜLİN ŞAHİN’DEN RENKLİ TÜYOLAR...
Marshall Kalamış Key Showroom’da Stil Danışmanı, Süper Model Tülin Şahin ile renkli aktivite günleri başladı. Alışveriş tüyoları ve sezon renkleri gibi farklı konularda ip uçları sunan Tülin Şahin, bayanlara kendilerine en uygun renkleri bulmaları konusunda 19 Ekim’de önerilerde bulundu.

Boya tüketicisinin estetik beklentilerini ve ev dekorasyonuna yönelik bakış açısını yönlendirmek üzere kurulan Marshall KeyShowroom da etkinlik günleri devam edecek.
İlki 19 Ekim’de Marshall Key Showroom’da gerçekleşen aktivitede Tülin Şahin, bayanlarla alışveriş tüyoları ve sezon renklerine yönelik bilgilerini paylaştı. Aktivitede günümüz moda anlayışı gibi alanlara da değinerek soruları yanıtlayan Tülin Şahin, katılımcıların alışveriş eğilimlerine ve kişisel zevklerine göre önerilerde bulundu.

Marshall’ın Tülin Şahin’le yaptığı anlaşma sonrasında, projenin her aşamasına aktif olarak katılan Tülin Şahin, etkinlik öncesinde organize edilen özel fotoğraf çekimleri öncesinde, fotoğraf çekim için eskizler hazırladı. Tülin Şahin’in eskizleri, ardından fotoğrafçı Lara Sagılgan ile gerçekleştirilen çekim ile karelere yansıdı.

Renk bilincini artırmak, yaşam alanlarını kişinin beğenisine uygun şekilde renklendirmek ve kişiliğinin bir parçası haline getirebilmek için Marshall tarafından düzenlenen Tülin Şahin ile Renkli Tüyolar etkinliği 16 Kasım 2007 ve 14 Aralık 2007 tarihlerinde de gerçekleştirilecek.

Astrolog Ayda Ersan ile “Renginizi Yıldızlara Sorun” Birçok ilke imza atan, renk bilinci konusunda Key Showroom aktivitelerine devam edecek olan Marshall’ın diğer bir konuğu ise ünlü Astrolog Ayda Ersan olacak. Tülin Şahin ile 19 Ekim’de saat 14:00-17:00 arasında gerçekleştirilen aktiviteye konuk olarak katılan Ayda Ersan, etkinliğe renk kattı. 12 burç ve mekan renklerinin insan üzerindeki etkisini üzerine Marshall Key Showroom’da kadınlarla buluşacak olan ünlü Astrolog Ayda Ersan’ın Key Showroom aktiviteleri, 2 Kasım 2007, 30 Kasım 2007, 7 Aralık 2007 ve 28 Aralık 2007 tarihlerinde gerçekleşecek.

Marshall Key Showroom’da, düzenli olarak renklerin dekorasyon ve giyim gibi çeşitli alanlarda kullanımı konusunda farklı bilgiler paylaşılarak, renk bilincini arttırıcı moda & aktivite günleri devam edecek.

Marshall Key Showroom’un ilerleyen aylarda gerçekleştireceği ücretsiz aktivitelere katılmak istiyorsanız, Marshall Kalamış Key Showroom’u 0216 337 47 70 numaradan arayabilir ve kayıt yaptırabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT