MasterCard Facebook Sayfasından Her Hafta Bir iPad 2

Alışveriş Alışveriş MasterCard Facebook Sayfasından Her Hafta Bir iPad 2

Tarihler: 15 Aralık 2011 Perşembe ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: MasterCard Türkiye

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2011 ~ Ara 31, 2011

Ödeme sistemleri MasterCard’ın Türkiye’ye özel Facebook sayfası www.facebook.com/MasterCardTurkiye adresinde yayına girdi. Ödeme sistemleri ile ilgili güncel ve ilginç bilgilerin Facebook kullanıcıları ile paylaşılacağı sayfa, “Paha Biçilemez Şehirler ve Keyifler” uygulaması ile de kulacılara her hafta bir iPad2 kazanma fırsatı sunuyor.

MasterCard Türkiye’nin Facebook sayfası www.facebook.com/MasterCardTurkiye adresinde yayına girdi. MasterCard Türkiye’nin resmi Facebook sitesinde ödeme sistemlerinin yanı sıra MasterCard ile ilgili son bilgiler verilecek, yenilikler paylaşılacak.

Paha Biçilemez Şehirler ve Keyifler MasterCard Türkiye’nin Facebook Sayfasında

MasterCard Türkiye’nin Facebook sayfası www.facebook.com/MasterCardTurkiye “Paha Biçilemez Şehirler ve Keyifler” uygulamasıyla da dikkatleri çekiyor. MasterCard Türkiye’nin Facebook sayfalarını beğenenler Türkiye içerisinde paha biçilemez buldukları yerleri ve keyifleri bu uygulama aracılığı ile diğer kullanıcılarla paylaşma, resim ekleme ve eklenen girişlere yorum yapma imkanı elde ediyorlar. Böylelikle kişisel beğenilerini tüm kullanıcılarla paylaşabiliyorlar.

www.facebook.com/MasterCardTurkiye’de Her Hafta Bir iPad2 Kazanma Şansı

MasterCard Türkiye’nin Facebook sayfasında bulunan “Paha Biçilemez Şehirler ve Keyifler” uygulaması kullanıcılara 31 Aralık 2011’e kadar her hafta birer iPad2 kazanma fırsatı sunuyor. Uygulamaya paha biçilemez anılarını ve keyiflerini yükleyenler arasından yapılacak seçimle, kullanıcılar hem özel anlarını diğerleriyle paylaşıyor hem de iPad2 kazanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT