Mavi´den Premium Jean Koleksiyonu: Mavi Amerika

Alışveriş Alışveriş Mavi´den Premium Jean Koleksiyonu: Mavi Amerika

Tarihler: 26 Ekim 2010 Salı ~ 26 Kasım 2010 Cuma

Firma: Mavi Jean´s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 26, 2010 ~ Kas 26, 2010

Mavi’nin premium denimleri, Mavi Amerika grubuyla zengin bir koleksiyona dönüştü. Öncelikle Amerika’da sunulan ve modanın öncüleri tarafından büyük beğeniyle karşılanan premium denimler, Sonbahar – Kış sezonundan itibaren Türkiye’deki mağazalarda oluşturulan özel bölümlerde satışa sunuluyor.

Mavi Amerika Koleksiyonu; mükemmel kalıbı, özel kumaşı, farklı yıkamaları, kendine özel detayları ve aksesuvarlarıyla; klasik 5 cepli jean’leri farklı, sofistike ve şık bir görünümle buluşturuyor. Jean tutkunlarına modern bir denim hikayesi sunan koleksiyonda; pantolon, elbise, etek ve ceket olmak üzere 20 farklı model bulunuyor.

Ön ve arka yırtmaçlarıyla spor ama seksi bir hava yaratan kalem etek Britney, şık cep detaylı mini etek Mya, denim elbise Marlee ve denim ceket Gloria sezonun vazgeçilmezleri arasına giriyor. Kızlarda skinny Lindy, rahat kesimli Cora, boyfriend jeans Mayra, düşük ağı ve üstten bacağa doğru daralan siluetiyle yepyeni Linda cesur giyinen kızların gözdesi oluyor. Bol paçalı Beth 60’ları günümüze taşırken; Olivia, Mona ve Amelie ise koleksiyonun ilgi çeken diğer modelleri arasında yer alıyor. Blue jean’de seçkin görünümün hakim olduğu Mavi Amerika koleksiyonu, erkekte; düşük belli, dar ve dönük paçalı Alex; dar kalıbı ve düz paçalarıyla Pierre, her zaman en favori modeller arasında yer alan Hunter, Martin ve Matt dikkatleri üzerine çekiyor.

Mavi Amerika Koleksiyonu, özel çantasıyla birlikte satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT