Media Markt’tan Ramazan Uygulaması

Alışveriş Alışveriş Media Markt’tan Ramazan Uygulaması

Tarihler: 01 Ağustos 2011 Pazartesi ~ 29 Ağustos 2011 Pazartesi

Firma: Media Markt

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2011 ~ Ağu 29, 2011

Türkiye’deki 17 mağazası ile dünya markalarını en iyi hizmet kalitesi, en bol seçenek ve uygun fiyatlarla müşterilerine sunan Media Markt mağazaları, 1 Ağustos 2011 itibari ile Ramazan ayı uygulamasına başlıyor.

Avrupa’nın dev elektronik mağazalar zinciri Media Markt, mağazalarının açılış ve kapanış saatlerini Ramazan ayına uygun olarak düzenledi. Media Markt mağazalarındaki saat uygulamaları www.mediamarkt.com.tr adresinden takip edilebilecek.

İftarda alışveriş merkezlerinde olmak ve teknoloji, elektronik alışverişini iftardan sonra yapmak isteyenler, Media Markt’ın Ramazan uygulaması ile daha uzun vakte sahip olacaklar.

Media Markt mağazalarını ziyarete gelen teknoloji tutkunları Ramazan ayında da, buzdolabından ütüye, televizyondan müzik setine, çamaşır makinesinden ev sinema sistemine, cep telefonundan navigasyona, oyun sistemlerinden dizüstü bilgisayara, bilgisayar aksesuarından fırına kadar, binlerce ürün çeşidine, uygun fiyatlar ve cazip ödeme koşulları ile bütçelerini zorlamadan sahip olma fırsatına ulaşabilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT