Mendo’s, Anneleri Şımartmanın Yolunu Biliyor…

Alışveriş Alışveriş Mendo’s, Anneleri Şımartmanın Yolunu Biliyor…

Tarihler: 06 Mayıs 2008 Salı ~ 11 Mayıs 2008 Pazar

Firma: Mendo’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 6, 2008 ~ May 11, 2008
Mendo’s, Anneleri Şımartmanın Yolunu Biliyor…
Annelerimize olan sonsuz sevgimizi göstermenin en özel zamanlarından biri şüphesiz “Anneler Günü” dür. Bu özel günü unutulmaz kılmak isteyen Mendo’s, zengin ürün grubu ve avantajlı indirim kampanyası ile tatlı telaşımıza çözüm ortağı oluyor. Firma, 5-11 Mayıs tarihleri arasında tüm ürünlerinde uyguladığı %15 indirim fırsatıyla, anneleri bu mutlu gününde de yalnız bırakmadığını gösteriyor.

Türkiye genelinde toplam 18 satış noktasında, iç giyim, mayo, deniz kıyafetleri ve aksesuarları, pijama, gecelik ve çorap kategorilerinde ürünler sunan Mendo’s, baştan aşağı aklınıza gelen her ihtiyacınızı karşılayabiliyor. Bunu yaparken tüm mağaza ve markalarında kullanılmak üzere “Anneler Günü” ne özel %15 indirim avantajı da sağlıyor. “Anneler günü özeldir, Anneler daha da özeldir” diyen herkes 5-11 Mayıs tarihleri arasında soluğu Mendo’s satış noktalarında alıyor.

Türkiye İç Giyim Sektörünün köklü kuruluşlarından Mendo’s, mayo ve iç çamaşırı pazarına hitap eden seçkin markalarıyla, sektöre yön veren firmalar arasında yer almayı sürdürüyor. Pazarlama dünyasındaki her ayrıntıyı ve piyasayı etkileyen her özel dönemi yakından takip eden firma “Anneler Günü” nde de üstüne düşeni yapıyor. Plaj modasının lider ismi Gottex’le başlayıp, Calvin Klein Emporio Armani gibi pek çok Dünya’ca ünlü markayı Türk tüketicisiyle buluşturan Mendo’s, anneler günü için de tek adres olmayı başarıyor.

Mendo’s; İstanbul (Akmerkez, Carousel, Bağdat Caddesi, Nautilus, Olivium, City’s, Kanyon ve İstinyepark), İzmir (Alsancak), Ankara (Ankamall), Bodrum (Merkez, Türkbükü ve Yalıkavak Port Bodrum), Antalya (Adam&Eve Hotel, ve Rixos Premium Hotel), Çeşme (Alaçatı) ve Mersin mağazaları ile hizmet vermektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT