Miniklerin Couture Markası: “LÂL”

Alışveriş Alışveriş Miniklerin Couture Markası: “LÂL”

Tarihler: 07 Ocak 2011 Cuma ~ 07 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: LÂLÂ

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2011 ~ Şub 7, 2011

Anne olduktan sonra kendi çocukları için kıyafetler tasarlamaya başlayan Necla Mert, yarattığı Lâlâ markası ile çocuklar için couture koleksiyonu hazırlıyor.

Anne heyecanı ile tasarlanan modellerde çok özel renkler, kumaşlar, süslemeler kullanılıyor. Modellerde şifonlar, organzalar, ham ipekler, kadifeler öne çıkıyor.

Çocukların çok şık olmaları için büyümelerine gerek yok diye düşünüyor Necla Mert, bu koleksiyon onlara anneleri kadar şık olma şansını tanıyor. Ama çok şık da olsa, çocuklar oynar, bu nedenle tasarımlarında anne titizliği ile rahatlığı çok önemsiyor. Özel günler için, anılara yerleşecek türden kıyafetlerden oluşuyor bu koleksiyon, bir çocukluk anısında yıllarca yaşayacağını bilmenin hazzıyla tasarlanıyor.

Necla Mert Lâlâ mini couture hakkında şöyle diyor: “Konu çocuk olduğunda en küçük detaylar çok önemli hale gelir, aynen tasarımda olduğu gibi… Çocuklar için tasarım yapmak ise, hele de anneyseniz, çok özel bir uğraş ve çok özel bir keyif! Tüm bu tasarım ve üretim sürecinin sonunda askıya astığımız kıyafetler, çocukların üstünde büyüleyici hale geliyor.”

Necla Mert tarafından hazırlanan bu mini couture koleksiyon şimdilik sadece Nişantaşı Elements dükkânında satılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT