Mithat Selection`da Heyecan Var

Alışveriş Alışveriş Mithat Selection`da Heyecan Var

Tarihler: 07 Ocak 2008 Pazartesi ~ 12 Ocak 2008 Cumartesi

Firma: Mithat Selection

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2008 ~ Oca 12, 2008
MİTHAT SELECTION’DA HEYECAN VAR
Kaliteli erkek giyiminin ünlü markası Mithat Selection, 70. yıl kutlamasının ardından yeniliklerini sürdürüyor. Bayramda ve yılbaşında her gün bir hediye!

Sürpriz yapmayı seven hanımlar için zengin içerikli hediye seçeneklerini özellikle hazırladıklarını belirten Mithat Selection, erkekleri şaşırtmak için çoklu seçeneklerin tek tek hediye edilmesini öneriyor. Örneğin, klasik pipo-kemer-cüzdan üçlüsünü bir kerede vermek yerine, önce pipoyu, ertesi gün cüzdanı, daha sonra kemeri hediye etmenin hem bayramı hem yılbaşını renklendireceğini söylüyor. Eşine hediye almak için Mithat Selection’u tercih eden hanımlar, bayramı ve yılbaşını daha heyecanlı hale getirebilecekler.

Bayram ve yılbaşı için Mithat Selection’un önerdiği armağan seçenekleri arasında bir erkeğin ihtiyacı olan her şey var. Triko kazaklar ister dik yakalı ister yarım balıkçı olsun, birbirinden cazip renklerle hazırlandı. Tek başına veya gömlek üzerine giyilen üç düğmeli trikolar çok şık ve kaliteli. Tüm parçaları birbirine uyumlu kombinler halinde hazırlanan hediye seçeneklerinde kravatlar da var. Gömlek, kazak, kravat üçlüsünün en dikkat çeken unsuru kravatlar, rengarenk.

İlk seçenekte olduğu gibi gömlek-kravat-kazak üçlüsü de birden çok hediye vermek isteyenler için ideal. Eşlerine hem sürpriz yapmak hem de tatlı bir heyecan yaşatmak isteyen hanımlar, Mithat Selection’un hediyelerine mutlaka göz atmalı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT